Shining Crown

0

Shining Crown e regele păcănelelor în România. Cel mai jucat slot video din țară, și offline dar și într-un cazinou online. Ia-ți coroana și hai lângă Păcănica! Rupem dublajele la Shining Crown și ne îmbogățim cu șeptari, fructe și alte elemente clasice de păcănelele. Ești jucător vechi de aparate? Atunci sigur ai scos de multe ori de la Shining Crown!

Panou Shining Crown

Slot video: Shining Crown

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe / Clasice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Winbet, Unibet, Maxbet, PublicWin, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Simboluri Shining Crown

Aici chiar vorbim de regalitate. Shining Crown e o legendă a jocurilor ca la aparate EGT și orice cazinou online care se respectă îl are. Puține linii de plată față de alte sloturi moderne, simboluri clasice, sunet exact ca la aparatele obișnuite, dublaje. Dacă joci la aparate în cazinouri online pentru grafica modernă sau liniile de plată ieșite din comun, s-ar putea să nu te prindă Shining Crown sau alte jocuri EGT. Dar dacă ești jucător vechi și ai crescut cu aparatele, aici e slotul care nu-ți aduce doar nostalgie, ci și câștiguri mari și o tranziție ușoară la păcănelele online.

Simboluri

Șeptarii aduc cel mai mare câștig: 5 șeptari înseamnă 5.000 de monede! Urmează strugurii, pepenii, clopoțeii, cireșele, lămâile, prunele și portocalele. Toate simbolurile clasice, așadar.

Speciale: în primul rând, vedeta jocului: coroana înlocuiește orice simbol de pe coloana ei când apare pe coloanele din mijloc, iar dolarii și stelele au rol de Scatter și vin cu câștiguri mari.

Mega castig Shining Crown

Cum câștigi la Shining Crown

Sunt liniile de plată clasice, deci cu cât ai mai multe simboluri identice pe ecran, cu atât ai un câștig mai mare. Coroana te ajută, pentru că înlocuiește orice simbol.

Dublajul te ajută să ajungi la sume și mai mari. După fiecare rundă câștigătoare ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje, nu vă mai păcăliți. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi.

Jocul are și un Mystery Jackpot, care se declanșează la întâmplare. Ajuns în meniul de jackpot, ai de ales dintre 12 cărți aflate cu fața în jos, și dacă ai ales 3 de aceeași culoare, ai luat un Mega Jackpot!

👉Joacă SHINING CROWN la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SHINING CROWN poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET500 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
sportingbet
Bonus 300 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.