Gonzo’s Quest

0

Când Păcănica a început să joace sloturi video de acasă și a vrut ceva nou, Gonzo’s Quest a convins-o că sunt destule moderne care merită încercate și aduc bani. Cu o poveste foarte bună, cu multe opțiuni noi în joc – avalanșe, multiplicatori – Gonzo’s Quest e unul dintre preferatele mele când e vorba de jocuri ca la aparate online.

panou gonzo's quest

Slot video: Gonzo’s Quest

Furnizor: NetEnt

Tema: Aztece

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, SportingBet, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

simboluri gonzo's quest

NetEnt este opusul EGT sau Novomatic. Dacă cei doi furnizori de păcănele s-au concentrat pe stilul retro și asemănător aparatelor reale, NetEnt a venit în permanență cu sloturi video moderne, cu grafică impresionantă, fundal sonor de top și tot felul de opțiuni noi din joc.

Gonzo’s Quest e povestea lui Gonzalo Pizarro, conchistadorul spaniol care a cucerit Imperiul Inca. Gonzalo a fost un dictator absolut asupra incașilor, interesat doar de bani, și a rămas în istorie pentru căutarea obsedantă a orașului de aur, El Dorado.

În joc, povestea e aceeași. Gonzo, eroul acestui slot, reia goana după aur la 500 de ani distanță. Jocul te duce direct în atmosfera incașă: simbolurile sunt în formă de piatră sculptată, rotirile sunt căderi de pietre, iar Gonzo stă pe margine și privește atent, iar uneori își consultă harta. E plin de animații, de fapt, Gonzo’s Quest. Eroul intră pe ecran să ia o parte din bani la marile câștiguri, la finalul rundelor gratuite apare un pericol care-l face să fugă din joc, și multe altele. O să vă placă să le descoperiți.

Simboluri

Simbolurile sunt sub forma unor fețe umane sau de animal sculptate în piatră. Cea mai valoroasă este cea gri-aurie

Specialele sunt cele de Free Fall și Wild. Free Fall, o piatră aurie cu chipul unui zeu, aduce 10 runde gratuite dacă sunt 3 astfel simboluri pe o linie de plată. Wild-ul este un o piatră gri, cu un semn de întrebare auriu, și înlocuiește orice simbol.

Cum câștigi la Gonzo’s Quest

Ca la majoritatea sloturilor NetEnt, câștigi la fiecare câteva runde. Sumele nu sunt mari – de obicei, doar cât să îți recuperezi miza. Câștigurile mari sunt aduse de piatra gri cu fața gri-aurie – de 2,500 de ori miza, dacă sunt 5 pe o linie. Rundele gratuite sunt foarte bune – de fiecare dată când au venit, am avut câștiguri mult mai mari decât la cele obișnuite.

Mega câștigurile vin în modul de avalanșă. După fiecare rundă câștigătoare, multiplicatorul (afișat deasupra ecranului) crește, simbolurile care tocmai ți-au adus banii sunt înlocuite de unele noi, iar un nou câștig declanșează o nouă avalanșă. Poți ajunge până la un multiplicator de 5.

castig mare gonzo's quest

👉Joacă GONZO’S QUEST la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul GONZO’S QUEST poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SPORTINGBET1000 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET500 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.