Jumanji

0

Jumanji e un joc excepțional și vi-l recomand tuturor. Chiar a fost numit cel mai bun slot video al anului 2018. Sunt destul de puține făcute în acest stil: un număr diferit de linii pe fiecare coloană, diferite moduri de joc bonus iar Scatter-ul te duce într-un Board Game. E imposibil de explicat tot ce se poate întâmpla în slot într-un articol, Jumanji trebuie jucat.

Slot video: Jumanji

Furnizor: NetEnt

Tema: Film / Serial

Format: 5 coloane – 3-5 linii

Linii de plată: 36

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Maxbet, Fortuna, Vlad Cazino

NetEnt este opusul EGT sau Novomatic. Dacă cei doi furnizori de păcănele s-au concentrat pe stilul retro și asemănător aparatelor reale, NetEnt a venit în permanență cu sloturi video moderne, cu grafică impresionantă, fundal sonor de top și tot felul de opțiuni noi din joc.

Jumanji, inspirat din filmul cu același nume, nu e un simplu joc ca la aparate. Tot ce se întâmplă în joc e fresh, nou, modern. Nu e vorba doar de numărul de linii care diferă de la coloană la coloană – asta am mai văzut; ci de toate bonusurile diferite pe care le oferă Jumanji. Crocodilii și rinocerii năvălesc pe ecran și îl umplu de Wild-uri, maimuțele schimbă simbolurile între ele până ajungi la un câștig, iar vița de vie ține toate simbolurile câștigătoare pentru o re-rotire.

Simboluri

Lei, rinoceri, crocodili și pelicani pentru a te întâmpina în junglă, leii fiind cei mai importanți. Jocul e completat de cărți de joc, de la J la A.

Specialele sunt cele de Scatter și Wild. Wild-ul, ca la orice joc, înlocuiește orice simbol; iar Scatter-urile te duc într-un board game unde ai aruncări de zar și multe runde gratuite.

Cum câștigi

5 lei îți aduc de 140 de ori valoarea mizei. Câștigurile nu sunt foarte importante în modul original, dar vin destul de des rundele speciale, care te umplu de bani.

Mega câștigurile sunt în mai multe moduri de joc, și o sa încerc să le explic pe scurt.

  • Sticky Vines: vița de vie intră pe ecran și ține pe loc toate simbolurile câștigătoare, pentru o re-rotire
  • Monsoon Wilds: crocodilii invadează ecranul și transformă o întreagă coloană în una de wild-uri
  • Monkey Mayhem: simbolurile de pe ecran sunt schimbate între ele pentru un câștig garantat
  • Wild Stampede: rinocerii invadează ecranul și aduc între 4 și 9 Wild-uri

Apoi, la cel puțin 3 Scatter-uri, intri într-un board game separat și primești mai multe aruncări ale zarurilor. În funcție de locul pe care ajungi după aruncarea zarurilor primești rotiri gratuite, între 5 și 10, care se combină cu modurile de joc numite mai sus

👉Joacă JUMANJI la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul JUMANJI poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.