Buffalo Blitz

0

Hai la vânătoare cu Păcănica! Dacă ești mega bărbat și te-ai plictisit de clopoței și fructe, ia sulița și hai după bizoni. E plin de ei aici, ca și de alte animale sălbatice și periculoase. La Buffalo Blitz te distrezi bine, ai o poveste a jocului diferită de cele clasice și ai peste 4.000 de linii de plată. Dacă ești vânător și nu culegător, aici e locul tău!

Slot video: Buffalo Blitz

Furnizor: PlayTech

Tema: Animale

Format: 6 coloane – 4 linii

Linii de plată: 4096

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BETFAIRBetano, Fortuna

PlayTech a dat lovitura cu Buffalo Blitz, un joc ca la aparate care dă câștiguri destul de des. Sunt 4.096 linii de plată, fără să țină cont de diagonalele obișnuite. Asta pentru că jocul are formatul „All Ways”: e suficient ca simbolurile să înceapă de la prima coloană și să fie pe coloane alăturate pentru câștiguri. În funcție de valoarea simbolurilor, poți câștiga chiar și cu 2!

Câștigurile sunt dese și mici în comparație cu alte jocuri la rundele obișnuite, dar poți lua sute de rotiri gratuite, unde apar și multiplicatori, iar acolo îți umpli banca.

Simboluri

Cele mai importante simboluri din joc sunt animalele: bizoni, pume, ratoni, elani și urși. Două animale pe primele două coloane sunt suficiente pentru un câștig. Cel mai mare câștig clasic, fără multiplicatori, e când ai 6 bizoni: de 300 de ori miza!

Specialele sunt cele de Free Games (care aduc rotiri gratuite) și diamantul, care îți multiplică de până la 5 ori câștigul din rundă în timpul celor gratuite sau are rol de Wild în cele normale și înlocuiește orice simbol.

Restul simbolurilor sunt cărțile de joc: de la 9 la A. Câștigurile sunt mai mici la ele: 6 ași sau 6 popi îți aduc de 150 de ori miza, cât 3 bizoni.

Cum câștigi

Buffalo Blitz are 4,096 linii de plată prin formatul All Ways. Liniile nu sunt cele clasice de la păcănelele EGT sau Novomatic, ci orice simboluri identice aflate pe coloane alăturate pot aduce banii. Trebuie doar să înceapă de pe prima coloană din stânga. Practic, degeaba e plin de bizoni în dreapta ecranului, pentru că liniile de plată încep din partea opusă.

Mega câștigurile vin după simbolurile de Free Games! Când apar cel puțin 3 pe ecran, chiar dacă nu sunt alăturate, câștigi rotiri gratuite. Apoi, în timp ce jocuri rundele gratuite, e nevoie de doar 2 simboluri de Free Games pentru alte runde gratuite, și numărul lor poate crește la infinit. Și mai important, în timpul rundelor gratuite ai diamantul care îți poate multiplica de până la 6 ori câștigurile!

👉Joacă BUFFALO BLITZ la BETFAIR și primești Bonus de 1000% până la 1000 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BUFFALO BLITZ poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETFAIR500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO
500 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.