Gladiator Jackpot

0

Se gândeau vreodată Russell Crowe și Joaquin Phoenix că vor ajunge cei mai doriți bărbați… la păcănele? Păcănica e cu ochii după ei de fiecare dată când joacă Gladiator Jackpot. Personajele din „Gladiatorul” aduc cele mai mari câștiguri în acest joc ca la aparate. În Roma Antică, bărbații se băteau pentru viața lor în Colosseum. Slotul ăsta te duce și pe tine aici. Spor la rotiri!

Slot video: Gladiator Jackpot

Furnizor: PlayTech

Tema: Film / Roma Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BETFAIR, Betano, Fortuna

Gladiator e un joc ca la aparate creat de PlayTech. Are 25 de linii de plată cu bonusuri în joc, runde gratuite și, cel mai important, un Jackpot! Poți să scazi numărul de linii de plată, chiar până la 1 (unde pariezi doar pe linia rândului din mijloc), dar nu recomand. Sunt destule păcănele cu puține linii de plată pe care le poți juca.

Caracteristic sloturilor de la PlayTech, câștigurile sunt dese. Cele foarte mari apar numai la specialele din joc, declanșate de gladiator sau de Colosseum. În timpul rundelor gratuite sau bonus pot apărea și mai multe wild-uri sau speciale.

Simboluri

Principalele simboluri sunt personajele din filmul „Gladiatorul”: Maximus (prin coiful de aur), Commodus, Lucilla, Gracchus, Juba și Proximo. Când ai o rundă câștigătoare cu ele, simbolurile sunt înlocuite de animații din film. Coiful lui Maximus are rol de WILD în joc și, dacă apare pe coloanele din mijloc, înlocuiește orice alt simbol de pe ecran.

Sunt două speciale în joc: Gladiatorul, care, pe lângă WILD, declanșează runde bonus când apare de 3 ori pe coloanele din mijloc. A doua specială este Scatter-ul reprezentat de simbolul Colosseum, declanșată tot când apare de 3 ori, indiferent de locul de pe ecran

Restul simbolurilor sunt obișnuitele cărți de joc, de la 9 la A. Pot apărea des și, prin Wild, poți câștiga aproape la fiecare rundă cu ele, chiar dacă sumele nu sunt foarte mari.

Cum câștigi

Jackpot-ul îl poți câștiga doar în modul Bonus Gladiator Jackpot, care se declanșează dacă apar trei gladiatori pe coloanele din mijloc. În acest mod de joc apar pe ecran diferite coifuri – din bronz, argint și aur. Când ai 9 coifuri de aur pe ecran, vine și jackpot-ul, care poate ajunge la sume colosale!

A doua posibilitate de câștig uriaș e la modul Bonus Colosseum. Se declanșează la 3 Scatter-uri pe ecran și te duce într-un nou mod de joc, cu 4 coloane și 5 linii, cu simbolurile acoperite de pietre. Va trebui să alegi câte una de pe fiecare rând, asemănător unui loz, și prin ele obții runde gratuite, multiplicatori, Scatter-uri sau Wild-uri suplimentare. Poți lua până la 24 de runde gratuite și un multiplicator de x3.

Câștigurile normale sunt destul de dese. Rar se întâmplă să treacă 3 runde fără un câștig, asta în special datorită Wild-ului care înlocuiește orice simbol și prin care ajungi destul de ușor la 5 bucăți. De multe ori am avut și 2 Wild-uri pe ecran, și aici ajungi să ai destule linii câștigătoare, deci miza ta de minim 5 ori.

Cel mai mare câștig fără vreun mod special e adus de Commodus: 5 împărați înseamnă de 500 de ori valoarea mizei!

 

👉Joacă GLADIATOR JACKPOT la BETFAIR și primești Bonus de 1000% până la 1000 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul GLADIATOR JACKPOT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETFAIR500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO
500 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.