Dragon Champions

0

Credeați că doar Daenerys are dragoni, în Game of Thrones? Păcănica i-a găsit și în jocurile de aparate, iar la Dragon Champions, mai mulți dragoni înseamnă și mai mulți bani! 4.096 de modalități de plată, Wild-uri, runde gratuite și o super specială: Flacăra Dragonului.

Slot video: Dragon Champions

Furnizor: PlayTech

Tema: Asiatice

Format: 6 coloane – 4 linii

Linii de plată: 4096

Cazinouri din România unde poate fi jucat: BETFAIR, Betano, Fortuna

Dragon Champions e un joc ca la aparate cu toate caracteristicile obișnuite ale celor de la PlayTech: câștiguri dese, runde gratuite, Wild-uri și un număr uriaș de modalități de plată.

Ca și Buffalo Blitz, cel mai popular slot de la PlayTech, Dragon Champions are formatul „All Ways”, unde orice simbol identic aflat pe primele trei coloane din stânga aduce banii.

Simboluri

Dragonul este vedeta jocului, iar 6 dragoni îți aduc de 400 de ori miza. Spadasinii, arcașii și vrăjitorii vine și ei cu câștiguri importante, dar nu la fel de puternice ca ale dragonului.

Specialele sunt scuturile Free Games, care îți pot da 100 de runde gratuite, și focul Dragon Champions, cu rol de Wild – deci înlocuiește orice simbol.

Cărțile de joc ( 9 – A ) completează ecranul, dar, ca la orice slot video, câștigurile lor sunt modice.

Cum câștigi

„All Ways” și un simbol de Wild în joc înseamnă că vei avea un câștig cam odată la două rotiri. Cele mai importante sunt primele coloane din stânga, de unde încep toate posibilele plăți. Ai nevoie de 3 simboluri pe primele trei coloane la toate, cu excepția dragonilor – unde îți trebuie doar 2. 6 dragoni pe o linie înseamnă miza ta de 400 de ori, cel mai mare câștig în modul simplu de joc, fără speciale.

Mega câștigul e adus, în modul obișnuit de joc, de secvența Flacăra Dragonului. Când apare pe un simbol, el se extinde pe orizontală și pe verticală, iar de acolo poți ajunge la sute de linii câștigătoare. Scuturile „Free Games” activează rundele gratuite (până la 100 dacă sunt 6 simboluri), iar în modul de jocuri gratuite acestea pot continua la infinit, dacă simbolurile continuă să apară. Mai mult, Flacăra Dragonului poate apărea și la jocurile gratuite!

👉Joacă DRAGON CHAMPIONS la BETFAIR și primești Bonus de 1000% până la 1000 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul DRAGON CHAMPIONS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETFAIR500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO
500 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.