Legacy of Dead

0

Succesul uriaș al Book of Dead a dus la o continuare a acestui joc ca la aparate: Legacy of Dead. Cu aceiași zei egipteni, opțiuni de rotiri gratuite și dublaje, Legacy of Dead păstrează toate plusurile din Book of Dead și vine cu o experiență grafică și mai bună.

Slot video: Legacy of Dead

Furnizor: Play’n Go

Tema: Egiptene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Vlad Cazino

Rich Wilde, vedeta jocului Book of Dead, e înlocuit aici de Tutankhamon, cel mai cunoscut faraon al Egiptului. Plățile sunt dese și aici, ca la predecesor, apare din nou specialul dublu cu rol de Wild și de Scatter, rămân zeii și celelalte simboluri, iar opțiunile de bonus cu rotiri gratuite, dublaje și simbol extins sunt prezente.

Simboluri

Tutankhamon este cel mai important simbol al jocului și aduce de 5,000 de ori miza atunci când apare de 5 ori. Zeii Horus și Anubis, plus un simbol al unui faron, vin cu câștiguri bune și, exact ca la Book of Dead, ecranul e completat de cărți de joc de la 10 la A.

Simbolul special este mormântul faraonului, care îți înmulțeste de 5 ori miza dacă apare de 5 ori, declanșează 8 runde gratuite dacă apare de 3 ori și, în rest, poate înlocui orice simbol. E Wild, e Scatter și e simbolul cu cea mai mare plată.

Cum câștigi

Sunt 10 linii de plată la 10 simboluri, cu un Wild, așa că așteaptă-te să câștigi des. Nu sunt câștiguri mari la rundele normale, dar de fiecare dată ai opțiunea de dublaj aici.

Mega câștigurile vin în două moduri. Primul, în rotirile gratuite, unde e și speciala prin care un simbol este extins pe întreaga coloană. La ele n-ai cum să nu câștigi sume mari, doar să ai grijă să nu le după apoi la dublaje. Nu ai dublaj în timpul rundelor gratuite, ci abia la final, când poți dubla toată suma luată. Dacă apar alte 3 Scatter-uri în timpul rundelor gratuite mai câștigi 8, iar ele pot merge la infinit.

Al doilea mod pentru câștiguri mari este, evident, dublajul. Dacă majoritatea jocurilor ca la aparate îți dau voie să alegi doar culoarea cărții (roșu sau negru), la Play’n Go poți alege suita ei (inimă roșie, inimă neagră, caro sau treflă) și, dacă o nimerești, câștigul tău este înmulțit cu 4! Câștigurile chiar pot fi uriașe aici. Un singur lucru să nu uiți: scopul e să scoți bani din aparat, nu să dublezi la nesfârșit. Când ai o sumă frumușică de încasat, nu mai sta pe gânduri.

👉Joacă LEGACY OF DEAD la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul LEGACY OF DEAD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD CAZINO
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.