Rise of Merlin

0

Dacă îți plac sloturile video Play’n Go, sigur știi Rise of Merlin. Dacă nu, Păcănica te asigură că merită încercat. Ca format, e în aceeași notă cu jocurile mega-cunoscute de la ei. 10 linii de plată, 5 coloane, Scatter-Wild care duce la runde gratuite, simboluri expandabile. Și o grafică foarte, foarte bună, ca la toate sloturile Play’n Go.

Slot video: Rise of Merlin

Furnizor: Play’n Go

Tema: Magie

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Vlad Cazino

Păcănelele cu magicieni sunt într-o mare creștere în cazinourile online. Cred că și Rise of Merlin a contribuit aici, pentru că după succesul lui au început să apară sloturi noi din această categorie în fiecare lună. Grafica și muzica din joc sunt foarte atractive, merită să îl joci măcar odată doar pentru asta. Doar că riști să te întorci la sloturi mai puțin moderne și să și se pară că-s prea învechite.

Simboluri

Merlin este cel mai bun simbol din joc și îți aduce miza de 5,000 de ori când apare pe 5 coloane. Doi dragoni și bufnița sunt celelalte simboluri importante, iar cele cu plăți mai mici sunt cărțile de joc de la 10 la A.

Simbolul special este cu rol de Wild-Scatter și cu o plată la fel de mare ca a lui Merlin, 5,000 de ori miza. E vorba de globul de cristal, care înlocuiește orice simbol pentru a-ți aduce bani mai mulți și, dacă apare de 3 ori pe ecran, îți dă și 8 runde gratuite.

Cum câștigi

Având un simbol Wild în joc și puține simboluri, e normal să ai câștiguri dese. Ele nu sunt foarte mari, dar opțiunea de dublaj te poate ridica. Oricum, pentru un buzunar plin, te bazezi pe alte două opțiuni ale jocului.

Mega câștigurile sunt aduse, în primul rând, prin dublaje. Iar la Play’n Go dublajele nu sunt doar „roșu sau negru”, ci poți alege exact cartea – inimă roșie, caro, inimă neagră sau treflă. Dacă ai ghicit-o, iei de 4 ori mai mult!

Apoi, ai rundele gratuite, la care câștigi foarte mult. 8 rotiri gratuite îți aduc câștiguri bune la orice joc, dar aici mai ai un avantaj: opțiunea de simbol expandabil, prin care un simbol se extinde pe întreaga coloană și, astfel, îți completează și mai multe linii de plată. Nu ai dublaje decât la finalul rundelor gratuite, când poți alege să dublezi toată suma. Alege cu atenție aici. Eu am pățit de multe ori să mă lăcomesc și, în loc să intre banii în contul meu, s-au dus înapoi în joc. Până la urmă m-am învățat și prefer să încasez, așa că învață și tu din greșelile mele și bagă banii în bancă

👉Joacă RISE OF MERLIN la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul RISE OF MERLIN poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD CAZINO
999 RONDeschide Cont

 

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.