40 Burning Hot

0

Păcănelele Burning Hot sunt printre cele mai cunoscute din România, iar după jocul original au fost create mai multe variante, cu diferite linii de plată sau coloane. 40 Burning Hot e varianta jocului ca la aparate EGT cu 40 de linii de plată, restul caracteristicilor jocului fiind neschimbate.

Slot video: 40 Burning Hot

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe / Clasice

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, PublicWin, Superbet, Fortuna, WinBet

Nu cred că e nevoie să vă mai descriu jocurile EGT. Cunoscute în special în săli de jocuri, ele sunt extrem de populare și online. Fructe, șeptari, sunetele bine-cunoscute de păcănele, jackpoturi. Asta oferă EGT la aproape fiecare joc, iar 40 Burning Hot, un clasic al furnizorului, nu face excepție.

Dacă ai jucat în săli și acum vrei sloturi online clasice, cu fructe, atunci jocurile EGT sunt cele pe care ți le recomand.

Simboluri

Dacă deschizi orice joc din seria Burning Hot, uită-te după șeptari. Ei îți aduc banii, iar plata la 5 șeptari diferă în funcție de numărul de linii din joc. La 40 Burning Hot, 5 șeptari înseamnă de 3.000 de ori miza ta. Ai, apoi, pepeni, struguri, clopoței, cireșe, lămâi, prune și portocale.

Specialele sunt trifoiul cu patru foi, dolarul și steaua. Trifoiul înlocuiește orice simbol când apare pe coloanele de mijloc, iar dolarii și stelele au rol de Scatter – aduc banii indiferent de coloana pe care apar!

Cum câștigi

Cu fructe câștigi cel mai des, dar banii mai mulți vin de la șeptari și dolari. Sunt 40 de linii de plată, față de doar 5 ale jocului original, așa că așteaptă-te la câștiguri puțin mai mici pentru liniile câștigătoare. Dar mai dese – mai multe linii de plată înseamnă și mai multe posibilități de câștig.

Dublajul te duce la mega câștiguri. După fiecare rundă câștigătoare ai de ales: încasezi sau încerci să ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot din acea mână. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje, totul ține de noroc aici. Sfatul meu e să nu încerci să dublezi orice mână, pentru că e posibil să pierzi tot. Dacă ai un câștig bun fără dublaj, încasează-l sau dublează-l o singură dată. Eu încerc să dublez doar la fructele cu valoare scăzută (lămâi, portocale, prune), unde câștigul e micuț. La șeptari sau dolari merg cel mult două dublaje.

Pluuus…. JACKPOT. 40 Burning Hot are Jackpot, ca majoritatea sloturilor EGT.

 

👉Joacă 40 BURNING HOT la MAXBET și primești Bonus de 100% până la 1800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 40 BURNING HOT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
SUPERBET500 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.