Dazzle Me

0

Dazzle Me e un slot video cu diamante, clasic NetEnt: cu simboluri strălucitoare, multicolore, grafică ultra-modernă și multe posibilități de câștig. Dacă ai jucat vreodată Starburst sau Twin Spin, două dintre vedetele NetEnt, vei aprecia și Dazzle Me.

Slot video: Dazzle Me

Furnizor: NetEnt

Tema: Diamante

Format: 5 coloane – 3-5 linii

Linii de plată: 76

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBetVlad Cazino

Cum fructele sunt principalele simboluri EGT, NetEnt se bazează pe diamante strălucitoare. Unele dintre sloturile cele mai jucate ale lor sunt cele semi-clasice, cu un număr relativ mic de simboluri (ele fiind diamante), dar cu opțiuni de rotiri gratuite, Wild-uri, coloane gemene sau alte bonusuri.

L-am comparat cu Twin Spin pentru că, la fel ca acolo, ai și aici două coloane dublate atunci când intri în modul de runde gratuite. Diamantele strălucitoare te duc cu gândul la clasicul Starburst. Pentru jucătorii de păcănele din săli, Dazzle Me e un joc potrivit – rămâne minimalist și cu accente old-school. Pentru cei care s-au obișnuit cu sloturile online, Dazzle Me rămâne o opțiune foarte bună.

Simboluri

Șaptele e cel mai valoros aici și îți dă miza de 200 de ori când apare pe toată linia de plată. Dazzle Me mai are clopoței și 4 simboluri de pietre prețioase.

Simbolurile speciale sunt cele de rotiri gratuite (diamantul albastru pe care scrie Free Spins) și de Wild – diamantul albastru deschis, cel mai strălucitor.

Cum câștigi

Cu șeptarii câștigi cel mai bine, dar câștigi mult și cu simbolurile slabe. Te ajută modul în care e setat jocul: 76 linii de plată înseamnă că, dacă ai un simbol pe primele 3 coloane, deja sunt vreo 20 de linii câștigătoare. Apoi, ai câte 3 rânduri pe coloanele din stânga, dar 4 pe cele din mijloc și 5 pe ultima. Astfel, șansele ca un simbol să meargă pe toată linia sunt destul de mari.

Mega câștigurile (în condițiile în care și cele obișnuite sunt destul de mari) vin la bonusurile din joc.

Primul e Dazzling Wild Reels. În timpul jocului, aleatoriu, simbolurile Wild apar pe o întreagă coloană. Sau pe mai multe, nu există o limită. De aici, cu puțin noroc, ajungi la un câștig echivalent cu un jackpot la alte păcănele.

Al doilea vine la rotirile gratuite. Simbolul de Free Spins e și scatter, deci nu contează unde apare pe ecran pentru a le declanșa. 3 simboluri îți dau 8 runde gratuite; 4 simboluri înseamnă 12 și 5 Free Spins-uri înseamnă 16 runde gratuite. La nivelul cu care câștigi la Dazzle Me, e imposibil să nu încasezi mult în timpul lor. Vin destul de greu rundele gratis, ăsta e singurul lucru enervant la Dazzle Me.

Al treilea, ultimul, e doar în timpul rundelor gratuite și se numește Linked Reels. E asemănător cu Twin Spin, pentru că două coloane alăturate vor fi identice. Poate fi vorba de coloanele 1-2 sau 3-4, și asta se întâmplă la fiecare rotire gratuită. Ajungi la cel puțin 8 (cel mult 16) runde pe banii jocului unde tu ai de fiecare dată o coloană dublată. Cum să nu câștigi mult?

👉Joacă DAZZLE ME la SuperBet și primești Bonus  până la 1200 de Lei + 300 de Free Spins dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul DAZZLE ME poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.