100 Cats

0

panou 100 cats

Cele mai bune sloturi EGT au fructe, dar aici pisicuțele fac legea. Ca și în viață, nu? Sunt fată, vă dați seama că am avut pisici de când eram mică. 100 Cats are majoritatea lucrurilor pe care le apreciem la jocurile EGT, cu dublaje și marele Jackpot, dar mai aduce și rotiri gratuite și wild-uri!

 

Slot video: 100 Cats

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 100

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, PublicWin, Superbet, Fortuna, WinBet

100 Cats e făcut de EGT și e prezent și în sălile de jocuri offline. E printre sloturile cu jackpot la care am și văzut că se câștigă sume uriașe (prin jackpot-uri) de mai multe ori. Ca joc, are cam tot ce ne place la EGT, plus un Wild și runde gratuite!

Eu am fost atrasă de ideea unui slot cu pisici. Cu fructe tot a făcut EGT, de jocuri cu animale e plin, dar puține, foarte puține au pisicile în prim plan. Și, mai ales că am și o siameză acasă, sunt înnebunită după liniile câștigătoare cu siameze.

Simboluri

Pisicile persane sunt cele mai bune din joc și 5 persane îți înmulțesc miza de 6 ori. Mai avem siameze, turcești, britanice și, finalmente, simbolurile cu valoare mai mică sunt cărțile de joc ( J – A ).

Specialele sunt un Scatter, cu textul roz „Cats Family”, care aduce 10 runde gratuite, și o blondă cu rol de Wild (deci blondă sălbatică). Blonda nu doar că înlocuiește fiecare simbol, ci dacă apare de 5 ori îți înmulțește miza de 1.000 de ori!

mega castig 100 cats

Cum câștigi la 100 Cats

Cu pisici. Să vină pisicile! Și femeile, mai ales că Wild-ul apare destul de des și blonda devine pisică pentru câștigul tău. Ai 100 de linii de plată, deci câștiguri mai dese și ceva mai mici.

Câștigurile mari sunt la rundele gratuite. Mai ales că, inclusiv în timpul rotirilor gratuite poți câștiga unele noi dacă Scatter-ul apare din nou. E un joc EGT, deci e un joc cu dublaj. După fiecare câștig ai „totul sau nimic” în funcția de Gamble. Fie încasezi banii, fie ghicești culoarea așilor (roșu sau negru) și îți dublezi banii. Sau greșești culoarea și pierzi tot, depinde de noroc. Doar de noroc, nu de vreun algoritm secret al jocului făcut să te lase fără bani sau cu secvențe deja stabilite. Ai grijă cât dublezi, să nu rămâi cu banca goală. Dacă ai o sumă frumușică, sfatul meu e să o încasezi. Dublează cât de mult vrei câștigurile mici, până ajungi la o sumă care să te mulțumească.

Încă ceva… Jackpotul. 100 Cats are Jackpot și e unul dintre păcănelele la care am tot văzut că lumea îl câștigă. Spor la Jackpot-uri!

dublaj 100 cats

👉Joacă 100 CATS la MAXBET și primești Bonus de 100% până la 1800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 100 CATS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
SUPERBET500 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.