Book of Magic

0

Jocurile EGT au fructe, relativ puține opțiuni în joc, cu teme minimaliste și asemănătoare jocurilor ca la aparate. Nu e cazul la Book of Magic. E un joc foarte modern, poate concura cu orice slot video online când e vorba de grafică, poveste sau speciale din joc, dar păstrează și lucrurile care fac ca sloturile EGT să fie în top, cum ar fi dublajele sau jackpot-ul.

Slot video: Book of Magic

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Magie

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, PublicWin, Superbet, Fortuna, WinBet

Cele mai bune jocuri EGT sunt considerate cele simple, ca Super Hot sau Burning Hot. Printre preferatele mele rămâne Book of Magic, un slot care are super câștiguri, simboluri pe placul meu și câștiguri mari și dese.

Ai un Wild care apare des, un Scatter care-ți dă runde gratuite, dublaje, jackpot… Book of Magic e generos, asta e important. Se potrivește și jucătorilor din săli de aparate, și jucătorilor de casino online.

Simboluri

Dintre simbolurile simple, cel mai bine plătesc Vrăjitorul și Prințesa – fiecare îți dă miza de 750 de ori dacă apare pe toate cele 5 coloane. Două sceptre magice și cufărul comorii au plăți bune și ele, fiind tot în tema magică. Restul simbolurilor sunt cărți de joc, de la 9 la A.

Specialele sunt, la Book of Magic, super speciale. Cartea are rol de Wild și nu doar că înlocuiește orice simbol, ea și dublează câltigul de pe linia respectivă. Globul de cristal e Scatter și, dacă apare de 3 ori, declanșează 15 runde gratuite și un multiplicator x3. Rotirile gratuite pot fi declanșate la infinit, dacă Scatter-ul apare din nou în timpul lor. Și mai mult, aceste două simboluri aduc miza de 10,000 de ori când apar pe întreaga linie de plată!

Cum câștigi

Magia îți aduce banii. Ai simbolurile caracteristice jocului, cu plăți bune, dar Wild-ul apare des și îți dublează câștigul liniei. Sunt cam multe simboluri după părerea mea – 13 în total – dar cu multe posibilități de câștig și un număr relativ mic de linii de plată (20), merge bine.

Câștigurile mari vin la rundele gratuite. Te umpli de bani la ele, mai ales că ai multiplicatorul x3, ele pot apărea din nou, și mai e și Wild-ul care să-ți dubleze linia. De exemplu, la o linie cu 2 vrăjitori și un Wild tu iei 4.500 de monede în timpul rundelor gratuite.

Ai și dublaje, ca la aproape toate jocurile EGT, și după fiecare câștig poți da Gamble și, dacă ghicești culoarea așilor, iei de două ori mai mult. Dacă greșești, pierzi tot. Depinde doar de noroc, nu de vreun algoritm secret al jocului făcut să te lase fără bani sau cu secvențe deja stabilite. Ai grijă cât dublezi, să nu rămâi cu banca goală. Eu încasez de fiecare dată câștigurile bune, cel mult le dublez o singură dată.

În final, Jackpot. La păcănelele EGT ne-am obișnuit cu dublaje și cu jackpot-uri, iar Book of Magic nu face excepție.

👉Joacă BOOK OF MAGIC la MAXBET și primești Bonus de 100% până la 1800 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BOOK OF MAGIC poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
SUPERBET500 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.