Dead or Alive

0

Într-o lume plină de jocuri egiptene și aztece, Vestul Sălbatic intră în forță cu ajutorul lui NetEnt prin slotul Dead or Alive. Un joc de aparate clasic NetEnt: tematica aleasă excelent și dusă la maxim prin grafică, muzică, simboluri și speciale. Un lucru am să-i spun șerifului din joc: Păcănica nu moare fără bani în buzunare.

 

Slot video: Dead or Alive

Furnizor: NetEnt

Tema: Western

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 9

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet, Vlad Cazino

castig rotiri gratuite dead or alive

Dacă ați mai citit recenziile mele, cred că v-ați dat seama că sunt o mare fană a jocurilor NetEnt. Furnizorul vine aproape la fiecare joc cu câte ceva nou. Are și păcănelele clasice cu fructe, sau pe clasicele occidentale cu diamante; dar atunci când NetEnt alege un joc cu tematică mai puțin folosită, fiți siguri că va ieși extraordinar. Fie că e vorba de sloturi cu muzică, sloturi din seriale/filme sau, cum e vorba aici, de cowboy.

Dead or Alive are un background întunecat, ducându-te din prima în atmosfera jocului. Apoi vezi simbolurile, care-s din aceeași zonă. Iar când rotești, auzi sunetul biciului pe cai sau pe cel al împușcăturilor dintre cowboy. Asta e doar distracția inițială, pentru că apoi ai multe posibiltăți de câștig, rotiri gratuite, wild-uri dese și alte bonusuri caracteristice NetEnt!

Simboluri

Steaua șerifului îți dă miza de 1.000 de ori când apare pe toată linia. Urmează alte simboluri care respectă tema: cureaua cu pistolul, pălăria, ghetele de cowboy și paharul. Plățile mai mici vin de la cărțile de joc ( 10 – A ).

Simbolurile speciale sunt de Wild și de rotiri gratuite. Wild-ul e reprezentat de un afiș care anunță că un răufăcător este căutat de șerifii americani, „Dead or Alive”. În plus, 5 Wild-uri pe o linie înseamnă miza de 1.500 de ori! Simbolul rotirilor gratuite e Scatter-ul cu două pistoale, care îți dă 12 rotiri gratuite și, atunci când apare de 5 ori pe ecran, miza ta de 2.500 ori!

simboluri dead or alive

Cum câștigi la Dead or Alive

Cu simbolurile principale din joc, în special steaua șerifului. Jocul are doar 9 linii de plată, așa că aici vei avea câștiguri ceva mai mari în modul obișnuit de joc decât la alte sloturi de la același furnizor, dar mai rare din cauza numărului mare de simboluri (10). Diferența se face la bonusuri.

Mega câștigurile vin la rotirile gratuite. Câștigi 12 când ai 3 Scatter-uri pe ecran și în timpul lor câștigul are un multiplicator x2.

În timpul rotirilor gratuite se activează bonusul Sticky Wild. După ce apare un Wild, rămâne pe aceeași poziție pe toată perioada rundelor gratis, așa că ai aproape la fiecare rotire un câștig după primul Wild. Spre finalul rundelor gratuite, când deja ai câteva Wild-uri pe ecran, câștigurile devin deja uriașe. În momentul în care ai 5 afișe de „Wanted Dead or Alive” pe aceeași linie primești 5 rotiri suplimentare, pe lângă profitul de 1.500 x miza dat de linie.

👉Joacă Dead Or Alive la SuperBet și primești Bonus până la 1200 de Lei + 300 de Free Spins dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Dead OR Alive poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

multiplicator netent dead or alive

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.