24 – Joc ca la aparate

0

Serialul 24 a fost genial când a apărut. Ideea a fost inovativă, Jack Bauer a devenit unul dintre personajele mele preferate, iar serialul a luat zeci de premii sau nominalizări pe la Emmy-uri și Globuri de Aur. Cum se întâmplă cu multe seriale de succes, a apărut și versiunea de joc ca la aparate!

Slot video: 24

Furnizor: ISoftBet

Tema: Film / Serial

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Maxbet, PublicWin

Nișa sloturilor video cu filme sau seriale e bine acoperită de NetEnt, dar să nu uităm că și ISoftBet contribuie aici cu multe de top. 24 e un exemplu de aici, un joc de aparate inspirat din serialul american din anii 2000.

Cele mai tari momente din slot sunt la simbolurile speciale, unde apar împușcături sau bombe care aproape explodează. Muzica e cea din serial, background-ul jocului tot de acolo… Dacă v-a plăcut serialul, o să iubiți jocul. Dacă nu știți serialul, slotul o să vă placă oricum.

Simboluri

Jack Bauer e exact ca în serial: cel mai tare din parcare. Apare de 5 ori, iei de 1.500 de ori miza. Insigna și pistolul lui sunt, la rândul lor, simboluri bune. Restul ecranului e cu cărți de joc, de la 9 la A. Aici mi se pare că puteau mai mult creatorii jocului; erau o grămadă de personaje din serial sau de obiecte importante pe care le puteau folosi ca să nu umple jocul de nouari și ași.

24 are trei simboluri speciale. Insigna de Free Spins îți dă 10 rotiri gratuite – e nevoie doar de o insignă, el apărând doar pe coloana din mijloc. Wild-ul e simplu: înlocuiește orice alt simbol și te ajută să câștigi mai des. Simbolul 24 declanșează runda bonus dacă apare de 3 ori.

Cum câștigi

Cu simbolurile din serial: Jack Bauer, insigna sau pistolul lui. Ai un număr destul de mare de linii de plată, adică ai câștiguri dese doar că valoarea lor depinde mult de simboluri. De cele mai multe ori sunt mai mici decât miza, dar recuperezi fără probleme când prinzi rundele bonus. E și un Wild în joc, așa că șansele de runde bune sunt și mai mari.

Câștiguri mari vin la rundele bonus.

Prima e simplă, dar apare greu: când ai insigna de Free Spins pe mijlocul ecranului. Declanșează 10 runde gratuite, iar în timpul lor ai împușcături sau bombe detonate care transformă mai multe simboluri în Wild, adică aproape la fiecare mână iei bani.

A doua vine când prinzi trei simboluri 24. Acolo ai de… declanșat o bombă. Nu mai ai rotiri clasice, ci bomba cu fire galbene sub ea, iar tu va trebui să alegi pe care îl tai. Fiecare fir îți dă o sumă de bani sau un multiplicator. Dacă ai nimerit unul cu bani, aceștia sunt încasați la finalul bonusului. Dacă ai multiplicator, nu numai că ai câștig dublat, dar primești și același număr de noi runde bonus. Rundele bonus aici sunt afișate sub formă de minute. Tu ai, dacă pornești cu 3 runde bonus (deci în jocul obișnuit îți apar trei simboluri 24), 3 minute să o dezamorsezi. Ai tăiat un fir cu câștig, iei banii dar rămâi cu 2 minute. Ai tăiat un fir cu multiplicator, câștigi minute – runde, tăieri de fire – în plus. Un multiplicator x10 nu numai că face minuni pentru câștigurile viitoare din bonus, dar îți dă și 10 „minute” în plus.

👉Joacă 24 la PublicWin și primești sute de rotiri gratuite + Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 24 poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.