Dead or Alive 2

0

castig dead or alive 2

Slotul original Dead or Alive a deschis drumul păcănelelor spre Vestul Sălbatic, așa că NetEnt a venit cu o continuare la acest joc de aparate. Dead or Alive 2 merge tot în lumea răufăcătorilor și a șerifilor, dar plusează cu o grafică și mai bună și cu mai multe tipuri de bonus!

 

Slot video: Dead or Alive 2

Furnizor: NetEnt

Tema: Western

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 9

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet, Vlad Cazino

Dead or Alive mi-a plăcut foarte mult și îl joc destul de des. Dead or Alive 2 e… și mai tare. Se vede upgrade-ul la partea grafică, se vede munca depusă pentru a face o continuare care să vină cu noutăți la joc și nu doar cu linii de plată diferite sau câteva steluțe în plus la unele simboluri. NetEnt chiar face o treabă excelentă când e vorba de aspectul unui joc și de păstrarea unei tematici.

Simbolurile sunt asemănătoare primului Dead or Alive (doar că arată mult mai bine); background-ul e un bar din Vestul Sălbatic, Wild-urile sunt direct pozele răufăcătorilor, nu afișele pentru prinderea lor. Ai, însă, 3 moduri diferite de joc la rundele gratuite!

Simboluri

Steaua șerifului îți dă miza de 1.000 de ori când apare pe toată linia. Urmează alte simboluri care respectă tema: pistolul, pălăria, ghetele de cowboy și sticla cu alcool. Plățile mai mici vin de la cărțile de joc ( 10 – A ).

Simbolurile speciale sunt de Wild și de rotiri gratuite. Wild-ul e reprezentat de fețele băieților răi și înarmați. În plus, 5 Wild-uri pe o linie înseamnă miza de 1.500 de ori! Simbolul rotirilor gratuite e Scatter-ul cu două pistoale, care îți dă 12 rotiri gratuite și, atunci când apare de 5 ori pe ecran, miza ta de 2.500 ori!

rotiri gratuite netent dead or alive 2

Cum câștigi la Dead or Alive 2

E exact ca la originalul Dead or Alive: cu simbolurile principale din joc, în special steaua șerifului. Jocul are tot 9 linii de plată, așa că aici vei avea câștiguri ceva mai mari în modul obișnuit de joc decât la alte sloturi de la același furnizor, dar mai rare din cauza numărului mare de simboluri (10). Diferența se face la bonusuri și față de alte păcănele NetEnt, dar și față de predecesorul jocului.

Mega câștigurile vin la rotirile gratuite. Câștigi 12 când ai 3 Scatter-uri pe ecran și în timpul lor ai diferiți multiplicatori.

Old Saloon Free Spins este versiunea de rotiri gratuite din jocul original: un multiplicator x2 și fiecare Wild rămâne pe poziția sa după ce apare, până la finalul rundelor gratis. Spre deosebire de originalul Dead or Alive, Wild-urile apar aici mai rar, dar tot poți ajunge la câștiguri mari spre finalul rundelor gratis. În momentul în care ai 5 afișe de „Wanted Dead or Alive” pe aceeași linie primești 5 rotiri suplimentare, pe lângă profitul de 1.500 x miza dat de linie.

High Noon Saloon Free Spins are aceeași opțiune de Sticky Wilds (Wild-urile își păstrează locul) și posibilitatea de 5 rotiri suplimentare. Două Wild-uri pe aceeași coloană primesc multiplicator x2; iar trei pe aceeași devin x3. Multiplicatorul vine, în acest tip de bonus, doar după Wild-uri – dar poate fi mai mare decât la Old Saloon Free Spins.

Train Heist Free Spins are o bară a multiplicatorului, care crește cu 1 la fiecare Wild care apare pe ecran. Pentru fiecare Wild primești și o rotire suplimentară. Când multiplicatorul ajunge la x16 primești rotirea gratuită obișnuită, plus alte 5 suplimentare.

👉Joacă Dead OR Alive 2 la SuperBet și primești Bonus până la 1200 de Lei + 300 de Free Spins dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Dead OR Alive 2 poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.