Vegas High Roller

0

Până să ajungem toți high rolleri în realitate, hai să ne imaginăm că suntem. Măcar în jocul ăsta de la ISoftBet, unde toți putem fi Vegas High Rolleri. Gata cu sălile de păcănele de la colțul blocului sau de la intrarea în piață, de azi înainte veniți cu încredere în Vegas alături de Păcănica!

Slot video: Vegas High Roller

Furnizor: ISoftBet

Tema: Vegas

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, SuperBet, PublicWin

ISoftBet e un furnizor de păcănele online foarte bun și foarte jucat în ultimii ani, care a pierdut însă ceva teren odată cu multitudinea de jocuri Novomatic și EGT apărute în cazinourile online. Totuși, ISoftBet are unele sloturi care ies în evidență și în 2020 și care ar trebui să fie pe placul tuturor.

Vegas High Roller e în categoria de sloturi pe care trebuie să le joace orice fan al lor. Are câteva tipuri de bonus mai greu de înțeles sau explicat, dar voi face tot posibilul. În orice caz, recomandarea mea e să îl jucați DEMO prima dată, ca să știți foarte bine despre ce e vorba. O să vă placă, eu am fost impresionată rapid de muzica din joc, de simboluri – chiar dacă par simpliste – dar și de modurile prin care poți  câștiga.

Simboluri

Am încadrat jocul în categoria Vegas, și acum să vă spun și care sunt simbolurile: șeptarii, ruleta, cărți de joc de Blackjack (J și A pe un simbol), zarurile și cele 4 tipuri de cărți – inimă roșie, inimă neagră, caro și treflă. Șeptarii plătesc cel mai bine: 5 șeptari înseamnă miza de 2.000 de ori! În dreapta jocului, arată ca o a șasea coloană, ai logourile de Cashier, High Roller Bet și butonul prin care poți intra în High Roller Bet. Le explic mai jos, la „Cum câștigi”.

Simbolul special e semnul „Welcome to Las Vegas”, care-ți dă rotiri gratuite. 5 simboluri înseamnă 15 rotiri, 4 = 10 rotiri, 3 = 7 rotiri. Jocul nu are Wild.

Cum câștigi

Exact ca într-un cazinou. Cu șeptari, ruleta, blackjack-ul sau zarurile potrivite. Ele sunt simbolurile principale din joc și au plăți bune. Vegas High Roller are doar 10 linii de plată și 8 simboluri (pe lângă scatter), adică ai câștiguri bune la rotirile obișnuite.

Mega câștiguri ai în cele trei moduri de bonus ale slotului: High Roller Free Spins, Cash Chip Spin și High Roller Bet.

Încep cu High Roller Bet. În dreapta jos, ai butonul prin care îl poți activa, iar miza ta devine de 200 de ori mai mare decât cea din jocul obișnuit. Poți juca și cu 2 lei per rotire, nu te speria – dacă setezi valoarea fisei la 0,01 lei. Acolo ajungi la un mod separat al jocului, în care nu mai ai rotiri, ci căderi ale jetoanelor. Sunt 15 pătrate iar jetoane (cu valori în bani cash) vor cădea, iar dacă ele ajung pe un pătrat, banii sunt încasați direct de Cashier. Cashier e casierul, de fapt – toate câștigurile ajung la el. După ce îți cade câte un jeton pe fiecare din cele 15 pătrate, jocul declanșează 3 Super Respins. Acolo îți rămân jetoanele de la ultima rotire, iar apoi ele cad din nou. La fiecare nou jeton modul de super re-rotiri se resetează și primești încă 3, iar toate jetoanele aflate pe ecran rămân acolo. Asta merge până când nu mai primești niciun jeton timp de 3 runde, iar la finalul lor, toate sunt încasate.

High Roller Free Spins sunt rotirile gratuite care se activează când ai cel puțin 3 Scatter-uri pe ecran. Și acolo mergi într-un mod diferit, unde sunt doar jetoane, iar toate care cad pe un pătrat din joc sunt încasate.

În final, Cash Chip Spin: poate fi declanșat la întâmplare, iar acolo orice jeton este încasat instant.

👉Joacă Vegas High Roller la PublicWin și primești sute de rotiri gratuite + Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Vegas High Roller poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET
500 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.