Guns N Roses

0

Pentru fanii muzicii bune, Guns N Roses e jocul de aparate pe care n-ai voie să nu-l joci. Ai un tracklist cu cele mai cunoscute melodii ale trupei, simbolurile principale sunt membrii trupei, bonusurile sunt multe și toate au legătură cu Guns N Roses.

 

Slot video: Guns N’ Roses

Furnizor: NetEnt

Tema: Muzică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet, Vlad Cazino

Guns N Roses a fost unul dintre primele sloturi video dedicate muzicii. NetEnt și ISoftBet sunt furnizori care au căutat des zona divertismentului, dar părerea mea e că NetEnt a făcut-o mai bine și cu trupe sau muzicieni mult mai mari. În primul rând, când deschizi Guns N Roses, asigură-te că e liniște în jurul tău, ca să poți da shuffle între Sweet Child O Mine, Paradise City, Welcome to the Jungle sau alte melodii legendare.

Caută-i pe Axl, Slash și Duff pentru că ei vin cu plăți mari și cu multe bonusuri din joc. Distrează-te, câștigă și ascultă muzică bună alături de Păcănica!

Simboluri

Axl Rose îți dă miza de 750 de ori când apare pe toată linia, iar Slash și Duff au, și ei, plăți bune. Albumele Lies și Use Your Illusion sunt celelalte simboluri obișnuite cu valoare ridicată, jocul fiind completat de cărțile de joc ( 10 – A ), și ele cu design tematic și înconjurate de trandafiri.

Slotul are mai multe simboluri speciale. Logoul Guns N Roses și albumul Appetite for Destruction sunt Wild-uri și înlocuiesc orice simbol. Discul Bonus e Scatter și declanșează unul dintre bonusurile jocului. Membrii trupei pot deveni și ei Wild-uri în anumite bonusuri.

runde bonus guns n roses

Cum câștigi la Guns N Roses

Cu Axl, Slash și Duff. Atât în jocul obișnuit cât și în bonusuri. Iar bonusuri ai destule.

Discul Bonus poate să apară doar pe coloanele 1, 3 și 5; iar când e pe toate 3 declanșează bonusul. Are o mecanică asemănătoare roții norocului: apeși pe disc pentru a vedea ce ai câștigat – fise cash, Encore Free Spins sau Crowd Pleaser Bonus.

Encore Free Spins îți dă 10 runde gratuite. La fiecare rotire, unul dintre membrii trupei apare pe una dintre coloanele din mijloc cu rol de Stacked Wild – deci ocupă toată coloana și înlocuiește orice simbol. Membrul trupei care apare inițial devine Wild și dacă apare ca simbol obișnuit pe restul ecranului.

Crowd Pleaser Bonus are sistemul „pick and click”, unde ai mai multe simboluri pe ecran și trebuie să alegi unele dintre ele, fiecare având o valoare. Bonusul este în trei părți, progresiv și, dacă îndeplinești anumite condiții, mergi mai departe – unde ai mai multe simboluri și toate câștigurile se adună.

Wild-urile se extind. Logoul Guns N Roses va umple întreaga coloană, iar cel Appetite for Destruction se extinde în formă de cruce, ca designul de pe album. Appetite for Destruction ocupă, astfel, 5 Wild-uri și îți dă și o rotire gratuită.

Wild-uri pot deveni și membrii formației în bonusul Legends Spins. Se declanșează aleatoriu și îți dă 3 rotiri gratuite. La prima dintre ele, Axl va acoperi toată coloana 3. La a doua rotire, Duff va fi pe coloanele 1 și 5; iar la ultima rotire gratuită îl vei avea pe Slash pe coloanele 2 și 4.

În final, bonusul Multiplicator Solo. Se activează aleatoriu la finalul unei rotiri câștigătoare și poate da multiplica valoarea simbolurilor de pe linia de plată de până la 10 ori.

bonus cazino guns n roses

👉Joacă GUNS N ROSES la SuperBet și primești Bonus până la 1200 de Lei + 300 de Free Spins dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul GUNS N ROSES poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.