Aztec Gold Megaways

0

Am rămas gură-cască prima dată când am văzut Aztec Gold Megaways. E un joc ca la aparate, dar în modul lui de joc nu prea găsești lucruri comune cu păcănelele. Slotul e nou, lansat abia acum câteva luni, iar în cazinouri online din România nu am mai văzut nimic care să-i semene. Încă e prea devreme să dau un verdict privind popularitatea lui, spun doar că sper să fie adăugat de cât mai multe cazinouri online și să prindă la public.

Slot video: Aztec Gold Megaways

Furnizor: ISoftBet

Tema: Aztece

Format: 6 coloane – 3-7 linii

Linii de plată: 117.649

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, Betano

Știu că ISoftBet nu e în topul celor mai cunoscuți furnizori de păcănele online, și e mare păcat când vezi ceva cum e Aztec Gold Megaways. După părerea mea, ar trebui să fie în top 10 cele mai jucate. Vă spun din prima, dacă ați jucat în special jocuri cu fructe sau șeptari simple, la Aztec Gold Megaways n-o să știți ce se întâmplă. E cam ce ar trebui să fie un slot nou în 2020: ultra-modern, grafică uluitoare, multe bonusuri.

Vă recomand și aici să încercați întâi varianta DEMO a jocului, până vă e clar cum câștigați la el și cum merg liniile de plată – care sunt peste 100.000!

Simboluri

Preotul aztec e cel mai bun din joc, și dacă apare pe 6 coloane îți dă miza de 1.000 de ori. Mai ai un jaguar, un șarpe și un vultur care plătesc bine, iar restul simbolurilor sunt cărți de joc, de la 9 la A, cu un design în tema jocului.

Simbolurile speciale sunt Scatter și Wild. Scatter-ul e un disc solar și, dacă apare de 5 ori, declanșează bonusul Aztec Gold Cash Respin. Wild-ul e simplu: scrie Wild și înlocuiește orice simbol.

Cum câștigi

Numărul liniilor active variază de la rundă la rundă, iar cele peste 100.000 de plată sunt afectate în consecință și se modifică de la 64 la 117.649. Câștigurile vin cu simbolurile tematice, dar așteaptă rundele bonus pentru un cont plin de bani. Fiecare rundă câștigătoare e urmată de o cascadă: simbolurile care au plătit cad de pe ecran și vin unele noi, în aceeași rotire, iar tu poți câștiga de mai multe ori mizând o singură dată.

Mega câștigurile sunt la bonusul adus de Scatter. 5 Scatter-uri îți aduc 3 runde gratuite (Aztec Gold Cash Respin), iar apoi fiecare scatter care apare pe ecran resetează numărul la 3 noi runde. Modul bonus e plin de discuri solare cu plăți variate, iar la finalul rotirilor gratuite toate acestea sunt achitate.

👉Joacă AZTEC GOLD MEGAWAYS la PublicWin și primești sute de rotiri gratuite + Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul AZTEC GOLD MEGAWAYS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.