Narcos

0

Eu am fost o mare fană a Narcos, așa că m-am bucurat enorm când am văzut că apare și un joc de aparate după serial. Escobar, mafioții, polițiștii sau alte simbolurile ale producției; muzică latino și multe bonusuri. E printre cele mai frumoase sloturi video inspirate din filme sau seriale, nu ne rămâne decât să-l găsim pe Escobar și să băgăm banii în buzunar.

 

Slot video: Narcos

Furnizor: NetEnt

Tema: Film / Serial

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet, Vlad Cazino

mega castig netent narcos

Jocul de aparate respectă foarte mult serialul. Muzica e cea de acolo. Background-ul din timpul jocului e o imagine clasică a Columbiei din perioada lui Escobar. Simbolurile cele mai bune sunt cu personajele principale, iar cele cu plăți mici au și ele o tematică din lumea traficanților de droguri. Butonul de rotire arată ca un încărcător de pistol. Tot ce are acest joc ține cont de serial!

Pe lângă toate elementele serialului, jocul are și funcțiile care au făcut din NetEnt un furnizor de păcănele de top. Multe bonusuri, runde gratuite, Wild-uri care apar des și multiplicatori. O să vă placă, vă asigur de asta.

Simboluri

Dintre simbolurile simple, cel mai bine plătesc cele din serial: polițiștii, soția agentului Murphy și traficantul Gacha. Alte simboluri sunt un flamingo, avionul de mici dimensiuni (folosit de Escobar pentru a duce droguri în America) și cărți de joc, de la A la J. Asul are un pistol pe el, K-ul e înconjurat de grămezi de bani, Q-ul de o mitralieră și J-ul de grenade.

Simbolurile speciale sunt Wild, Free Spins și… Pablo Escobar. Wild-ul este steaua șerifului și înlocuiește orice simbol. Steaua „ia foc” dacă e parte a unui câștig și rămâne pe ecran, mutându-se cu o coloană spre stânga. Free Spins e o mașină veche, pe care scrie Free Spins. Dacă apare pe coloanele 1, 3 și 5, declanșează 10 runde gratuite.

Escobar activează funcția Locked Up dacă apare de 3 ori pe același rând, iar în acea funcție poți avea multiplicatori, re-rotiri gratuite sau alte bonusuri.

bonus wild narcos

Cum câștigi la Narcos

Cu personajele din serial, în special polițiștii. Când apar de 5 ori, câștigi de 300 de ori miza. Wild-urile apar des, mai ales că ai și funcția Drive-By: aleatoriu, după rotire, apare o mașină cu niște „băieți buni” care împușcă ecranul și transformă unele simboluri în Wild. După rotire, dacă Wild-ul e din linia câștigătoare, rămâne pe ecran și merge o coloană mai la stânga. Practic, ai garantat profitul și la următoarea rotire.

Mega câștigurile sunt la rotirile gratuite sau la apariția lui Escobar.

Dacă Escobar apare de 3 ori pe același rând se declanșează funcția Locked Up. Intri într-un mod diferit de joc, unde ai 3 rotiri gratuite, iar simbolurile cu Escobar (în lanțuri!) sunt alăturate. La fiecare rotire cad simboluri ale lui și, dacă rămân lângă cele deja existente, adaugă câștigului total. Fiecare Escobar are un multiplicator aleatoriu, de cel puțin dublul mizei tale pe rotire. Tot aici poate să apară și servieta de aur – simbolul Golden Locked Up. Când apare, dublează fiecare multiplicator. În plus, la fiecare apariție a lui Escobar sau a servietei, primești 3 noi rotiri.

CASTIG URIAS NARCOS

La rotirile gratuite rămân valabile bonusurile Walking Wilds și Drive By. În loc de mașina gangsterilor care transformă simboluri, pe ecran e o luptă cu polițiștii, iar ei trag în simboluri pentru a le transforma în Wild. Fiecare Wild câștigător rămâne pe ecran și se mută spre stânga, ca în timpul jocului obișnuit. Dacă la finalul rundelor gratuite ai Wild-ul în flăcări, primești rotiri suplimentare până când nu mai ai niciun Wild pe ecran.

👉Joacă NARCOS la SuperBet și primești Bonus până la 1200 de Lei + 300 de Free Spins dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul NARCOS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.