Wild Wild West

0

simboluri wild wild west

Seria păcănelelor din Vestul Sălbatic de la NetEnt include câteva super-sloturi, cum ar fi cele două Dead or Alive-uri și Wild Wild West. Ajungi în lumea westernurilor încă din momentele în care jocul se încarcă și pe fundal e muzica tipică filmelor cu Clint Eastwood din anii ’60.

 

Slot video: Wild Wild West: The Great Train Heist

Furnizor: NetEnt

Tema: Western

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet, Vlad Cazino

Wild Wild West e un slot din western dus până la capăt de NetEnt. Am zis și în introducere de muzica în stilul westernurilor cu Clint Eastwood; iar apoi toată grafica este o animație din sălbăticia americană a secolelor trecute. Un tren traversează deșertul iar gașca de 4 răufăcători sunt principalele personaje din joc. Până și butonul de rotire e un încărcător de pistol.

Slotul are bonusurile obișnuite de la NetEnt: rotiri gratuite, un Wild-uri dese și un bonus special prin funcția Pick and Click, pe care o s-o descriu imediat.

Simboluri

Cei 4 jefuitori sunt vedetele. Roagă-te să apara cu pistoalele încărcate și să jefuiască trenul, ca apoi să-ți dea și ei ție banii. Femeia conduce banda și, când apare de 5 ori, îți dă miza x500. Jocul mai are 4 simboluri obișnuite – culorile cărților de joc (inimă roșie, inimă neagră, caro și treflă).

Simbolurile speciale sunt Wild, Free Spins și Bonus. Wild-ul înlocuiește orice simbol, iar în timpul rotirilor gratuite sunt 4 tipuri de Wild. Simbolul de Free Spins (rotiri gratuite) e șaptele și, dacă apare de 3 ori, primești 10 runde. Când ai 5 șeptari, primești 50 de rotiri gratuite. Bonusul e seiful cu aur, care declanșează Pick and Click atunci când e pe coloanele 1, 3 și 5.

Cum câștigi la Wild Wild West

Câștigi când trenul e jefuit și ecranul e plin de răufăcători. Sunt doar 8 simboluri obișnuite, un număr foarte mic, deci șanse mari să fie mai multe combinații bune cu același simbol – e și un Wild în joc, nu uita! 10 linii de plată înseamnă și câștiguri măricele pe linii.

Mega câștigurile vin la rundele gratuite și la Pick and Click.

Rundele gratuite vin când ai șeptari pe ecran. 3 șeptari = 10 rotiri; 4 șeptari = 20 rotiri și 5 șeptari = 30 rotiri.

La startul rundelor gratuite ai o roată a norocului pe care o învârți pentru a vedea ce Wild va fi disponibil pe parcursul lor. Primul e cel obișnuit, care nu face decât să înlocuiască orice simbol. Expanding Wild se extinde pe toată coloana; Spreading Wild se extinde pe linie iar x2 Multiplier Wild are rol de multiplicator. La începutul fiecărei rotiri, jocul alege un pătrat pe care orice simbol se transformă în Wild. Aici te umpli de bani: ori câștigi mult cu multiplicatorul, ori foarte des cu cele care se extind.

Pick and Click pornește la apariția celor 3 seifuri de aur pe coloanele 1, 3 și 5. Alege unul dintre ele, deschide-l și toți banii din el intră direct în cont. Valoarea lor poate ajunge până la 5.000 x miza!

👉Joacă Wild Wild West la SuperBet și primești Bonus până la 1200 de Lei + 300 de Free Spins dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Wild Wild West poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

castig mare wild wild west

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.