Age of the Gods – God of Storms

0

panou age of the gods god of storms

Age of the Gods sunt păcănele cu jackpot de la PlayTech. God of Storms e unul dintre jocurile din această serie ce cuprinde peste 15 sloturi, toate împărțind același jackpot progresiv. Tema e aceeași la Age of the Gods: zeii Olimpului se transformă în zeii banilor.

Slot video: Age of the Gods – God of Storms

Furnizor: PlayTech

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Fortuna, Betfair

Sloturile cu jackpot sunt cele care te pot transforma peste noapte din păcănist în păcănist milionar. De asta sunt și atât de populare. Multă lume nu știe, însă, că nu doar la EGT se găsesc. PlayTech are foarte multe jocuri cu jackpot, iar mie, personal, îmi plac mai mult decât EGT-urile. Fie că e vorba de gama Age of the Gods, fie că e seria Justice League, parcă jocurile lor sunt puțin mai atractive. Am zis de mai multe ori că sunt fană a sloturilor cu design ceva mai modern, așa că poate asta explică. Versiunea God of Storms din această serie se bazează pe zei din mitologia greacă și, spre deosebire de jocul original, nu are runde gratuite însă are un bonus special la re-rotiri.

Simboluri

Legionarul e cel mai important simbol și aduce miza de 500 de ori. Spadasina și arcașul dau și ei câștiguri bune, iar alte simboluri cu plăți importante sunt Hydra (monstrul mării) și vaza de ornament. Restul sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Simbolurile speciale sunt ambele cu rol de Wild, ambele stivuite. Primul e simplu – scrie „Wild” pe el și poate ocupa o coloană întreagă. Celălalt e corabia, care declanșează și re-rotirile bonus când umple o coloană.

Cum câștigi la God of Storms

Cu luptătorii – legionari, spadasine sau arcași. Ai 25 de linii de plată și destul de multe simboluri, așa că nu te aștepta la câștiguri prea mari în jocul simplu. Wild-ul, în schimb, e foarte bun pentru buzunar.

Mega câștigurile vin după Wild. Corabia e Wild stivuit, deci poate apărea pe o coloană întreagă – și asta se întâmplă destul de des!!! Aici se declanșează re-rotiri. În dreapta ecranului apare Aoleus, zeul vântului, iar după fiecare re-rotire suflă corabia pe următoarea coloană, în același timp crescând și multiplicatorul. Re-rotirile se opresc când corabia este suflată în afara ecranului. Multiplicatorul poate ajunge până la x5 dacă pornești cu Wild-ul pe coloana a patra, iar toate câștigurile din aceste runde se adună.

În final, cel mai mare câștig posibil la păcănele, Jackpot-ul. Toată seria Age of the Gods are un jackpot progresiv, care se poate declanșa la întâmplare. Se deschide un ecran cu 20 de monede, ca cel din rundele bonus, iar tu le alegi până ajungi la 3 identice. Sunt patru niveluri de jackpot: Ultimate Power, Super Power, Extra Power și Power.

bonus god of storms

👉Joacă God of Storms la BETANO și primești Bonus INSTANT de 100% până la 500 de Lei la prima depunere 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Age of the Gods – God of Storms poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
FORTUNA
2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
BETFAIR1000 RONDeschide Cont

castig mare god of storms

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.