Age of the Gods – King of Olympus

0

panou age of the gods king of olympus

King of Olympus e încă un joc ca la aparate cu jackpot din seria Age of the Gods. O altă continuare a jocului original, King of Olympus e doar despre Zeus, Regele Olimpului, fără alți zei din mitologia greacă.

Slot video: Age of the Gods – King of Olympus

Furnizor: PlayTech

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Fortuna, Betfair

castig rotiri gratuite king of olympus

Sloturile cu jackpot sunt cele care te pot transforma peste noapte din păcănist în păcănist milionar. De asta sunt și atât de populare. Multă lume nu știe, însă, că nu doar la EGT se găsesc. PlayTech are foarte multe jocuri cu jackpot, iar mie, personal, îmi plac mai mult decât EGT-urile. Fie că e vorba de gama Age of the Gods, fie că e seria Justice League, parcă jocurile lor sunt puțin mai atractive. Am zis de mai multe ori că sunt fană a sloturilor cu design ceva mai modern, așa că poate asta explică. King of Olympus e jocul dedicat lui Zeus din seria Age of the Gods și are jackpot, runde gratuite, Scatter-uri, plus o grafică foarte tare.

Simboluri

Zeus e cel mai tare: de 5 ori pe linie înseamnă miza de 3.000 de ori! Pegasus, vulturul, corabia, harpa și vaza sunt celelalte simboluri tematice, iar restul sunt cărți de joc ( J – A ).

Simbolurile speciale sunt tot despre Zeus. El e și cu rol de Wild, deci poate înlocui orice simbol. Scatter-ul e logoul Zeus, care dă rotiri gratuite și multiplicatori.

Cum câștigi la King of Olympus

Cu Zeus, care plătește foarte bine și are și rol de Wild. Dar, cum e cazul la toată seria Age of the Gods, câștigurile nu sunt foarte consistente în modul de joc obișnuit, banii îi iei la bonusuri. Câștigi destul de des, dar sumele sunt doar cât să-ți acopere pierderile, până când ajungi la bonus.

Mega câștigurile vin după Scatter. Când apare de 3 ori pe ecran logoul Zeus, se declanșează rotirile gratuite. În timpul lor, Zeus apare pe mijlocul ecranului și stă pe toată perioada jocurilor gratuite, cu rol de Extra Wild. În plus, multiplicator al câștigurilor: începi cu x2, iar la fiecare 2 rotiri multiplicatorul crește cu 1, iar la ultimele rotiri ajungi la x6.

În final, cel mai mare câștig posibil la păcănele, Jackpot-ul. Toată seria Age of the Gods are un jackpot progresiv, care se poate declanșa la întâmplare. Se deschide un ecran cu 20 de monede, ca cel din rundele bonus, iar tu le alegi până ajungi la 3 identice. Sunt patru niveluri de jackpot: Ultimate Power, Super Power, Extra Power și Power.

King of Olympus bonus wild jackpot

👉Joacă King of Olympus la BETANO și primești Bonus INSTANT de 100% până la 500 de Lei la prima depunere 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul Age of the Gods – King of Olympus poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
FORTUNA
2000 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
BETFAIR1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.