Hugo

0

Hugo a pornit ca un serial pentru copii danez, dar a fost atât de popular încât a fost difuzat în zeci de țări, apoi adaptat pentru jocuri video, filme, teatru, cărți și… păcănele. Iar slotul a fost atât de popular încât furnizorul de sloturi Play’n Go i-a făcut și continuări.

Slot video: Hugo

Furnizor: Play’n Go

Tema: Film / Serial

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, SportingBet, MAXBET

Majoritatea păcănelelor cu filme sau seriale vin din zona celor de acțiune sau thriller, nu din seriale pentru copii. Hugo e dintr-un serial de copii danez, și, ghici ce, în Scandinavia e printre cele mai jucate sloturi. A prins foarte bine și în restul lumii, de asta e disponibil în mai multe cazinouri online din România. Jocul are un design care te duce în lumea desenelor animate, muzica e tot din ele; iar simbolurile sunt inspirate tot din povestea lui Hugo, troll-ul simpatic care își dorește două lucruri: să o salveze pe Hugoline de vrăjitoarea Afskylia și, apoi, să scoată tot aurul din mină. De la aceste povești pornesc și rundele bonus.

Simboluri

Hugo, personajul principal al jocului, e cel mai important și îți aduce de 2,000 de ori miza când e pe toate cele 5 coloane. Aurul brut, sacul cu aur, dinamita și târnăcopul sunt alte simboluri caracteristice desenului, cu plăți bune, iar restul sunt cărți de joc, de la 10 la A.

Sunt 3 simboluri speciale în joc. Primul e Hugo, cu rol de Wild: înlocuiește orice simbol dacă nu e el pe o linie de plată și dublează toate câștigurile. Vrăjitoarea Afskylia e Scatter și, când apare de cel puțin 3 ori, declanșează rotiri gratuite. Cufărul comorii activează jocul bonus, unde poți lua de 500 de ori pariul tău.

Mai ai două personaje care apar doar la bonusuri: Hugoline, iubita lui Hugo, care apare în timpul rotirilor gratuite; iar în jocul bonus, care apare la cufăr, crocodilul Don Croco e cel de care trebuie să te ferești. Explicăm imediat și ce fac ei.

Cum câștigi

Cu simbolurile inspirate din joc, în special Hugo. Sunt doar 10 linii de plată, ceea ce face câștigurile mai mari decât la alte jocuri ca la aparate. Având și un Wild în joc, șansele să iei banii sunt bune, mai ales că iei și sume destul de bune.

Mega câștigurile vin la cele două moduri de joc speciale – rotirile gratuite și bonusul. Când apare vrăjitoarea, simbolul Scatter, primești între 5 sau 15 runde gratuite. Tu ai de ales aici pe care le vrei, vei vedea pe ecran 3 opțiuni. La rundele gratuite, pe lângă liniile obișnuite de plată, vei lua un bonus pentru fiecare apariție a iubitei lui Hugo – Hugoline.

Prima opțiune în meniul rotirilor gratuite e vrăjitoarea: primești 5 runde, dar pentru Hugoline iei 150 de monede. A doua e Hugo – jocul mediu, adică: 10 runde, iar la Hugoline 100 de monede. A treia e Don Croco, la care iei 15 runde gratuite, dar pentru fiecare Hugoline primești doar 50 de monede. Eu am încercat toate 3 variante și, sinceră să fiu, n-am simțit mari diferențe între câștiguri. Am pățit și să am super ghinion iar în runda cu 150 de monede pentru Hugoline să apară la o singură rotire, și nu m-am ales cu mare lucru.

Prefer să iau crocodilul, cu 15 runde gratuite, mai ales pentru faptul că rotirile gratuite pot fi declanșate din nou și în timpul lor, dacă apare Scatter-ul de 3 ori. Practic, alegerea mea e ca să-mi cresc șansele la alte runde gratuite, pentru că la câștigul total din ele nu simt mari diferențe.

Runda bonus, de la cufăr, te duce la minele de aur. Acolo ai 4 uși, iar tu trebuie să alegi una pe care să intri. Dacă e bună, primești bani. Dacă dai de Don Croco, rundele tale bonus se opresc.

👉Joacă HUGO la UNIBET și primești Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul HUGO poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.