Super Flip

0

Super Flip e un joc ca la aparate clasic, chiar dacă a apărut destul de recent. Spun că e clasic pentru că are temele obișnuite ale păcănelelor din săli: simboluri simple, un număr relativ mic de linii de plată (20), bonusuri ușor de înțeles. Ar trebui să-ți placă Super Flip și dacă ești jucător vechi de păcănele, și dacă ești începător și vrei să înțelegi cum funcționează sloturile video.

Slot video: Super Flip

Furnizor: Play’n Go

Tema: Clasice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, SportingBet, MAXBET

Făcut de Play’n Go, un furnizor care nu are propria nișă dar oferă câte ceva din fiecare categorie, Super Flip e unul dintre păcănelele clasice ale furnizorului. E foarte ușor de jucat și de înțeles, are câștiguri dese și o opțiune de bonus pe care Play’n Go a oferit-o și la Fire Joker – re-rotirea atunci când aproape câștigi. Mai ai și opțiunea de dublaj, care la sloturile Play’n Go îți permite și să alegi exact simbolul cărții, nu doar dacă e roșie sau neagră.

Simboluri

Cele mai bune simboluri sunt Super Flip, Wild și diamantul, fiecare îți aduce de 250 de ori miza dacă e pe 5 coloane. Mai ai steaua, potcoava, trifoiul cu patru foi și căpșuna, iar cele „de umplutură” sunt culorile cărților de joc – inimă neagră, inimă roșie, treflă sau caro.

Simbolurile speciale sunt Wild și Super Flip. Wild-ul înlocuiește orice simbol și e ușor de recunoscut – scrie mare Wild 😊. V-am zis că e totul simplu aici. Super Flip e cu rol de Scatter și îți dă 15 runde gratuite când apare de 3 ori.

Cum câștigi

Wild-ul te ajută destul de mult să câștigi, mai ales că vorbim de un joc ca la aparate cu 11 simboluri și 20 de linii de plată. Plățile vin mai des prin el, dar ai și avantajul re-rotirii când aproape câștigi. Dacă pe primele două coloane ai aceleași simboluri dar pe a treia nu, atunci coloana a treia se rotește din nou și-ți mai dă o șansă să câștigi.

Mega câștigurile sunt la rundele gratuite. Primești 15 inițial, dacă ai 3 Scatter-uri, dar ele pot fi redeclanșate și în timpul rundelor gratuite, iar maximul pe care-l poți avea e de 90 de rotiri.

În plus, dublaje. Pe astea sigur le știți toți. Ai o mână câștigătoare și alegi: totul sau nimic. Dacă vrei să dublezi, ai de ales culoarea asului care va apărea în modul de dublaj – roșu sau negru. Ai ghicit, câștigul se dublează. N-ai ghicit, ai pierdut tot. În plus, aici (ca la majoritatea sloturilor cu dublaj de la Play’n Go), poți alege și ce fel de as vine: de inimă roșie, caro, inimă neagră sau treflă. Iar dacă nimerești aici, câștigul tău se multiplică de 4 ori. Cred că am zis asta de fiecare dată când am scris ceva despre dublaje, o spun din nou și aici: nu există vreo secvență corectă deja stabilită și nici jocul nu e făcut să vă ia vouă banii. Totul ține de noroc, e un algoritm care alege la întâmplare culoarea. Și nu uitați să mai și încasați. Să nu te trezești că n-ai încasat nici măcar odată pentru că ai vrut să dublezi de fiecare dată.

👉Joacă SUPER FLIP la UNIBET și primești Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul SUPER FLIP poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.