Fire Joker

0

Dacă vreți păcănele clasice cu fructe, încercați Fire Joker. Nu e foarte cunoscut, nu e făcut de EGT, dar are simplitatea jocurilor de aparate. Cu 3 linii, 3 coloane și 5 linii de plată, Fire Joker e la categoria „mai clasic nu se poate”. Până la un punct, când apar jocurile bonus, și acolo devine ceva foarte modern.

Slot video: Fire Joker

Furnizor: Play’n Go

Tema: Fructe

Format: 3 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Unibet, SportingBet, MAXBET

Play’n Go e un furnizor care oferă sloturi video din toate categoriile. Unele sunt ultra-moderne și cu multe opțiuni de bonusuri, altele sunt cu design excelent și dublaje, iar altele sunt foarte, foarte simpliste. Așa e Fire Joker. 3 linii și 3 coloane, 5 linii de plată, 9 simboluri, câștig doar dacă un simbol apare pe fiecare coloană. E genul de joc la care parcă te întrebi dacă nu cumva e o greșeală și e făcut de EGT. Îți dai seama că nu e atunci când te convingi că nu ai dublaje, dar ai un bonus care compensează.

Simboluri

Jokerul e cel mai important și îți aduce miza de 80 de ori când apare pe toate cele trei coloane. Urmează alte simboluri clasice de păcănele: șeptarii, steaua, BAR-ul, prunele, strugurii, lămâile, cireșele și X-ul.

Simbolul special e Joker, cu rol de Wild. Dacă nu creează el linia de plată, înlocuiește orice simbol.

Cum câștigi

La jocurile simpliste și cu puține linii de plată câștigi destul de des, iar câștigurile serioase vin atunci când apare Jokerul. De multe ori se întâmplă ca același simbol să fie pe toată coloana, iar dacă ai două coloane aproape pline cu un singur simbol ai șanse mari să câștigi bine. Dacă nu câștigi, tot ești bine, pentru că se declanșează re-rotirea de foc – unde cele două role pline rămân pe loc, iar a treia se rotește din nou.

Mega câștigurile vin atunci când un singur simbol se află pe tot ecranul și se declanșează roata multiplicatoare. Rotești, iar câștigul tău poate fi multiplicat de până la 10 ori!

Ăsta cred că e singurul joc la care niciodată n-am pierdut. OK, nu cred că l-am jucat la fel de des cum am jucat Book of Ra sau altele moderne, dar tot nu-mi amintesc să fi rămas vreodată fără bani la Fire Joker.

👉Joacă FIRE JOKER la UNIBET și primești Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FIRE JOKER poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
BETANO500 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.