5 Dazzling Hot

0

panou 5 dazzling hot

Dazzling Hot e o altă serie de jocuri EGT foarte cunoscută în sălile de jocuri și în cazinourile online, la fel ca Super Hot sau Burning Hot. Dazzling Hot e „sora mai mică” a lor, fiind doar două versiuni în acest moment, dar asemănările sunt foarte multe. 5 Dazzling Hot are fructe, șeptari, steluțe, dublaje și jackpot-uri, deci dacă ai jucat la păcănele îți va fi foarte cunoscut.

Slot video: 5 Dazzling Hot

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe / Clasice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Winbet, Unibet, Maxbet, PublicWin, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Sloturile clasice cu fructe EGT sunt în topul fiecărui cazino. Dazzling Hot e parte a tripletei de vis a păcănelelor, cu Burning Hot și Super Hot; toate având aceleași caracteristici: multe fructe, șeptari în flăcări, câștiguri dese și posibilitatea unor câștiguri uriașe la dublaje sau la jackpot. 5 Dazzling Hot e foarte ușor de înțeles pentru orice jucător, neavând speciale sau linii foarte complicate.

Simboluri

Șeptarii sunt, din nou, cei mai buni. Când apar de 5 ori, miza ta se înmulțește cu 5.000! Urmează fructele: pepeni, struguri, lămâi, prune, portocale și cireșe.

Simbolul special e steaua aurie, cu rol de Scatter. Dacă apare de 5 ori, indiferent de poziționare pe liniile de plată, îți aduce miza de 250 de ori.

castig septari 5 dazzling hot

Cum câștigi

Numerele de mai sus poate par mai mici, dar nu sunt. Miza ta de 250 de ori înseamnă un câștig mare, pentru că la 5 Dazzling Hot ai doar 5 linii de plată! Astfel, o miză de 5 lei înseamnă un leu pe linie și un câștig de 250 de lei. La 20 Dazzling Hot, de exemplu, ar trebui să joci 20 de lei pe rotire pentru același câștig. Liniile sunt doar cele orizontale, V-ul și A-ul. Așa că va fi ușor să le urmărești și-ți vei da seama imediat dacă ai câștigat sau nu. Iar când o faci, câștigul e foarte mare!

Dublajul te duce la mega câștiguri. După fiecare rundă câștigătoare ai de ales: încasezi sau încerci să ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot din acea mână. Nu există secvențe câștigătoare și nici cărți pre-stabilite, totul e 100% întâmplător, ține doar de norocul vostru. Sfatul meu e să nu încerci să dublezi orice mână, pentru că e posibil să pierzi tot. Dacă ai un câștig bun fără dublaj, încasează-l sau dublează-l o singură dată. Eu încerc să dublez doar la simbolurile mai slabe, unde câștigul e mic. Când încerc să dublez orice câștig ajung să închid slotul fără vreun ban în plus.

E un joc EGT, deci are și Jackpot. El se declanșează la întâmplare și te poate face milionar. În meniul de jackpot ai de ales dintre 12 cărți aflate cu fața în jos, și dacă ai ales 3 de aceeași culoare, ai luat un Mega Jackpot!

👉Joacă 5 DAZZLING HOT la SuperBet și primești Bonus de până la 1200 de Lei + 300 de rotiri gratuite dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 5 DAZZLING HOT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

 

mega castig 5 dazzling hot

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.