20 Dazzling Hot

0

Dazzling Hot e o altă serie de jocuri EGT foarte cunoscută în sălile de jocuri și în cazinourile online, la fel ca Super Hot sau Burning Hot. Dazzling Hot e „sora mai mică” a lor, fiind doar două versiuni în acest moment, dar asemănările sunt foarte multe. 20 Dazzling Hot are fructe, șeptari, steluțe, dublaje și jackpot-uri, deci dacă ai jucat la păcănele îți va fi foarte cunoscut.

Slot video: 20 Dazzling Hot

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe / Clasice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Winbet, Unibet, Maxbet, PublicWin, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Sloturile clasice cu fructe EGT sunt în topul fiecărui cazino. 20 Dazzling Hot e parte a tripletei de vis a păcănelelor, cu Burning Hot și Super Hot; toate având aceleași caracteristici: multe fructe, șeptari în flăcări, câștiguri dese și posibilitatea unor câștiguri uriașe la dublaje sau la jackpot. 20 Dazzling Hot e foarte ușor de înțeles pentru orice jucător, neavând speciale sau linii foarte complicate.

Ce e diferit la Dazzling Hot față de restul păcănelelor cu fructe de la EGT? Nu există Wild aici. Șaptele nu înlocuiește nimic, cum face la Super Hot; și nu există nici trifoiul de la Burning Hot.

Simboluri

Chiar dacă e plin de fructe, Dazzling Hot are ca vedetă șeptarul. Cinci șeptari îți dau miza de 20.000 de ori! Restul simbolurilor sunt, în ordinea plății: pepeni, struguri, lămâi, prune, portocale și cireșe.

Simbolul special e steaua aurie, cu rol de Scatter. Dacă apare de 5 ori, indiferent de poziționare pe liniile de plată, îți aduce miza de 1.000 de ori.

Cum câștigi

Cu șeptarii. Fructele vin des și îți aduc câștiguri, dar nu se compară cu șaptele. Trei șeptari îți dau miza de 200 de ori, la fel ca 5 fructe (în afară de struguri și pepeni). Patru șeptari deja înseamnă miza de 4.000 de ori, iar toți 5 îți aduc 20.000! Câștigi mult mai rar decât la alte sloturi, însă dacă o faci bine, nu mai ai nevoie de nimic altceva.

Dublajul te duce la mega câștiguri. După fiecare rundă câștigătoare ai de ales: încasezi sau încerci să ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot din acea mână. Nu există secvențe câștigătoare și nici cărți pre-stabilite, totul e 100% întâmplător, ține doar de norocul vostru. Sfatul meu e să nu încerci să dublezi orice mână, pentru că e posibil să pierzi tot. Dacă ai un câștig bun fără dublaj, încasează-l sau dublează-l o singură dată. Eu încerc să dublez doar la simbolurile mai slabe, unde câștigul e mic. Când încerc să dublez orice câștig ajung să închid slotul fără vreun ban în plus.

E un joc EGT, deci are și Jackpot. El se declanșează la întâmplare și te poate face milionar. În meniul de jackpot ai de ales dintre 12 cărți aflate cu fața în jos, și dacă ai ales 3 de aceeași culoare, ai luat un Mega Jackpot!

👉Joacă 20 DAZZLING HOT la SuperBet și primești Bonus de până la 1200 de Lei + 300 de rotiri gratuite dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 20 DAZZLING HOT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
sportingbet
Bonus 300 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.