20 Super Hot

0

panou 20 super hot

Seriile Super Hot și Burning Hot sunt cele mai importante din lumea jocurilor ca la aparate. Cunoscute de toată lumea, fie că e vorba de jucători de păcănele din agenții sau de oameni din cazinourile online. Jocurile EGT din seria Super Hot sunt simple, ușor de înțeles și de jucat, cu un vibe retro încă de la prima rotire.

Slot video: 20 Super Hot

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe / Clasice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, Winbet, Unibet, Maxbet, PublicWin, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Toate sloturile Super Hot sunt bazate pe fructe, un lucru clasic la jocurile EGT. Principala diferență între 20 Super Hot, 40 Super Hot și 100 Super Hot e numărul liniilor de plată. Un joc de aparate vechi, foarte apreciat și jucat în săli și într-o mare creștere online. Ca la orice slot EGT, liniile de plată sunt simple, fructele și șeptarii acoperă ecranul, dublajele te ajută să câștigi mult iar tranziția către sloturi online e extrem de simplă.

Simboluri

Șeptarii sunt, ca de obicei când e vorba de EGT, cei mai importanți: 5 șeptari înseamnă miza de 1.000 de ori, iar ei pot înlocui orice simbol pentru a mări câștigurile! Fructele aduc și ele bani, dar mai puțini, în această ordine: struguri, pepeni, prune, lămâi, portocale și cireșe.

Simbolul special, pe lângă șeptarul cu rol de Wild, e steaua aurie – Scatter-ul jocului. 5 stele înseamnă miza de 10.000 de ori, indiferent de poziționarea lor pe ecran.

Cum câștigi

Cu fructe, șeptari și stele. Cu 20 de linii de plată te poți aștepta la câștiguri mai mari decât la restul sloturilor Super Hot. Numărul simbolurilor e destul de mic, deci e un slot cu câștiguri bune și dese.

Dublajul te duce la mega câștiguri. După fiecare rundă câștigătoare ai de ales: încasezi sau încerci să ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot din acea mână. Nu există secvențe câștigătoare și nici cărți pre-stabilite, totul e 100% întâmplător, ține doar de norocul vostru. Sfatul meu e să nu încerci să dublezi orice mână, pentru că e posibil să pierzi tot. Dacă ai un câștig bun fără dublaj, încasează-l sau dublează-l o singură dată. Eu încerc să dublez doar la simbolurile mai slabe, unde câștigul e mic. Când încerc să dublez orice câștig ajung să închid slotul fără vreun ban în plus.

E un joc EGT, deci are și Jackpot. El se declanșează la întâmplare și te poate face milionar. În meniul de jackpot ai de ales dintre 12 cărți aflate cu fața în jos, și dacă ai ales 3 de aceeași culoare, ai luat un Mega Jackpot!

👉Joacă 20 SUPER HOT la SuperBet și primești Bonus de până la 1200 de Lei + 300 de rotiri gratuite dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 20 SUPER HOT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

mega castig 20 super hot

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.