Dragons of Fortune

0

Dragonii sunt mai întâlniți la păcănele decât în Game of Thrones, ați observat? Majoritatea sloturilor asiatice au și dragonii, dar aici ei sunt singurii de pe ecran. Ai 5 tipuri de dragon, cu valori diferite și fiecare cu propriul mod de joc la rotirile gratuite. La Dragons of Fortune ai rotiri, bonusuri, Wild-uri, Scatter-uri și dublaje.

Slot video: Dragons of Fortune

Furnizor: Synot

Tema: Asiatice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, Fortuna, Superbet

Dragons of Fortune e plin de dragoni, până și simbolurile cu valoare mică (cărțile de joc) sunt înconjurate de ei. Slotul are 243 de linii de plată, deci e suficient ca simbolurile să fie adiacente pentru a aduce câștig. Asta înseamnă că iei ceva aproape la fiecare mână. Dacă vedeți pe undeva promoții cu rotiri gratuite la Dragons of Fortune, săriți pe ea, e imposibil să nu vă dea.

Jocul e cu Wild-uri, Scatter-uri, runde gratis și dublaje.

Simboluri

Sunt 5 dragoni importanți în joc, de culori diferite: galben, roșu, alb, albastru și verde. Cel galben e cel mai valoros și, dacă îl ai pe toată linia, iei miza de 30 de ori. Restul sunt cărți de joc, și ele desenate astfel încât să fie înconjurate de dragoni, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt de Wild și Scatter. Wild e ochiul dragonului și apare doar pe coloanele din mijloc, înlocuind orice simbol. Scatter era Globul dragonului, simbolul cu cel mai mare câștig (5 scatter-uri înseamnă miza x50) și, totodată, cel care dă rotiri gratuite.

Cum câștigi

La jocurile cu atât de multe linii de plată câștigi destul de des, dar sumele nu sunt prea mari. Gândește-te că pentru o miză de 1 leu pe linia de plată tu trebuie să joci 243 pe rotire. Deci o linie de câștig x50 înseamnă că ai ieșit pe minus cu 193 de lei. Nu trebuie să te îngrijorezi, pentru că ai de cele mai multe ori câteva linii câștigătoare și ieși, până la urmă, pe plus.

Mega câștigurile vin la rundele gratis, pe care le iei când primești 3 simboluri bonus. Atenție, e obligatoriu ca ele să înceapă cu prima coloană, ca la o linie de plată normală; dacă le ai pe cele din mijloc nu primești nimic. Acolo ai de ales ce mod vrei la rotiri – fie puține rotiri dar cu multiplicator mare, fie mai multe runde cu multiplicator mic. Vezi screenshot-ul de mai jos cu toate posibilitățile.

Apoi vin dublajele. După fiecare linie câștigătoare, ai de ales: încasezi sau încerci să dublezi suma (cu riscul de a pierde tot). Alege culoarea asului care se va întoarce și, dacă o nimerești, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut tot din acea rundă. Ai grijă aici și nu te lăcomi. Cel mai enervat la jocurile cu dublaj e să vezi că nu încasezi deloc pentru că pierzi tot timpul la ultimul dublaj. Așa că, nu uita să și bagi în casă. Dacă suma pe care o iei pe rotirea obișnuită e bună, ia banii. Eu dublez de fiecare dată când am simboluri cu câștig mic, pe cele mari prefer să le bag în casă.

Ce e nou la sloturile Synot e opțiunea de înjumătățire la dublaje. Poți alege să încasezi jumătate din profit și să dai gamble cu cealaltă jumătate. Destul de utilă, mai ales când ai câștiguri bune și nu vrei să pierzi tot.

Încă un lucru, ai și Joker la dublaje, unde e corect indiferent de ce culoare alegi.

👉Joacă Dragons of Fortune la PUBLICWIN și primești Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere + până la 500 de rotiri GRATUITE 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul DRAGONS OF FORTUNE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
SUPERBET
1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.