Flip the Chip

0

Mergem la jocurile clasice cu Flip the Chip de la Synot, un slot cu fructe, dublaje și câștiguri mari. New entry în livada păcănelelor, nu? Nu chiar, că e destul de vechi jocul, din păcate nu e atât de cunoscut pe cât ar merita. Mie îmi place și scot bani de la el, sper vă prindă și pe voi, să aveți noroc și să încasați.

Slot video: Flip the Chip

Furnizor: Synot

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 5

Cazinouri din România unde poate fi jucat: PublicWin, Fortuna, Superbet

Nu-s foarte multe lucruri noi de zis despre Flip the Chip. E cu fructe, baruri și șeptari, deci așteptați-vă la elementele clasice de la jocurile din săli. Intervin și opțiunile caracteristice furnizorului Synot: dublaje (cu joker și înjumătățirea mizei), rotirile gratuite și multiplicatorii din timpul lor.

Flip the Chip combină clasicul cu modernul și bagă banii în buzunare. Are doar 5 linii de plată și plăți mari pentru simbolurile de top, pe care le creștem apoi la dublaje.

Simboluri

Ca la toate jocurile cu fructe, șeptarii sunt cei mai buni 😊. Cinci șeptari înseamnă miza de 500 de ori. Mai sunt trei simboluri BAR cu plăți bune (în ordine: albastru, galben și roșu), restul fiind fructele: struguri, prune, portocale, lămâi și căpșuni.

Simbolurile speciale sunt de Wild și Scatter. Wild-ul e pălăria de clown și înlocuiește orice simbol, dar apare numai în timpul rundelor gratuite. Scatter-ul e jetonul de cazinou și îți dă rotiri gratuite.

Cum câștigi

La alte jocuri Synot am vorbit de numărul mare de linii de plată. Aici e opusul: ai doar liniile orizontale, V și A. Cinci linii înseamnă că ajung 5 lei pentru a miza un leu pe linia de plată. Câștigurile sunt ceva mai rare – e normal, ai mai puține șanse cu 5 linii, dar sunt mai mari.

Mega câștigurile vin la rundele gratis, pe care le iei când primești 3 simboluri bonus. După ce vin rundele, ai de întors jetoane, și, în funcție de ce întorci, ți se stabilește valoarea multiplicatorului și numărul de rotiri gratuite.

Apoi vin dublajele. După fiecare linie câștigătoare, ai de ales: încasezi sau încerci să dublezi suma (cu riscul de a pierde tot). Alege culoarea asului care se va întoarce și, dacă o nimerești, câștigul tău e de două ori mai mare. Dacă nu, ai pierdut tot din acea rundă. Ai grijă aici și nu te lăcomi. Cel mai enervat la jocurile cu dublaj e să vezi că nu încasezi deloc pentru că pierzi tot timpul la ultimul dublaj. Așa că, nu uita să și bagi în casă. Dacă suma pe care o iei pe rotirea obișnuită e bună, ia banii. Eu dublez de fiecare dată când am simboluri cu câștig mic, pe cele mari prefer să le bag în casă.

Ce e nou la sloturile Synot e opțiunea de înjumătățire la dublaje. Poți alege să încasezi jumătate din profit și să dai gamble cu cealaltă jumătate. Destul de utilă, mai ales când ai câștiguri bune și nu vrei să pierzi tot.

Încă un lucru, ai și Joker la dublaje, unde e corect indiferent de ce culoare alegi.

👉Joacă FLIP THE CHIP la PUBLICWIN și primești Bonus de 100% până la 1000 de Lei la prima depunere + până la 500 de rotiri GRATUITE 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FLIP THE CHIP poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
SUPERBET
1200 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.