African Simba

0

Ecran de început la African Simba (Novomatic)

De la regele aparatelor Novomatic, Book of Ra, ajungem și la Regele Leu. Nu neapărat ca valută, ci ca rege al junglei. Nu mi-a ieșit gluma, nu? Încercăm serios: African Simba este un slot video produs de furnizorul Novomatic ce are ca temă animalele din jungla africană. Cel mai important simbol al acestui slot video este leul, pentru că ne bagă leii în portofel.

 

Slot video: African Simba

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Animale

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 243

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Păcănelele Novomatic sunt printre cele mai cunoscute și jucate din țară, pe bună dreptate. Le știm de foarte mulți ani și, chiar dacă uneori ne-au curățat, de la ele am și scos bani de multe ori. În plus, pentru că ne-am obișnuit cu stilul de aparate, e normal să ne placă jocurile astea și la noi acasă. Sau în tren, sau pe unde ne mai plimbăm și păcănim de pe telefon.

African Simba păstrează stilul retro al furnizorului, dar și opțiunile care au făcut din Novomatic un fel de Real Madrid: dublaje, câștiguri dese și rotiri gratuite. Deci, dacă știți cele mai cunoscute aparate ale lor și va plac, luați o pauză de la ele și încercați și African Simba. Mie mi-a plăcut. Poate și vouă.

Simboluri

Simboluri African Simba (Novomatic)

Dintre simbolurile obișnuite, girafa dă cele mai lungi câștiguri: 100 x miza. Apoi sunt bivolii, lemurii și păsările flamingo. Restul ecranului e umplut de cărți de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e leul și înlocuiește orice simbol, în afară de €, $, £ sau ¥. Scatter e peisajul safarian și dă 12 rotiri gratuite atunci când apare de 3 ori.

Cum câștigi la African Simba

Castig la African Simba (Novomatic)

Promit că nu mai fac glume fără haz cu animalele din joc, sau alte glume de 2 lei.

African Simba are multe linii de plată, 243. Asta înseamnă toate liniile posibile, de la stânga la dreapta. Ceea ce face ca simbolurile câștigătoare să fie în combinații dese, doar că pe sume mici. Dacă luăm o linie de 3, singurele simboluri care-ți aduc profit sunt girafele și bivolii. Avantajul e că sunt foarte multe linii, așa că se va întâmpla adesea și să ai 3-4 linii care-ți dau bani. Sau să ai linii complete, de 5 simboluri. Dacă e mic câștigul, fără grijă, ai dublaje!

Mega câștiguri ai la rotirile gratuite. Primești 12 la 3 Scatter-uri, iar fiecare rundă are multiplicator x3. În plus, ele pot merge la infinit. 3 Scatter-uri noi înseamnă rotiri gratuite în plus.

Rotiri Gratuite la African Simba (Novomatic)

Dublajele sunt disponibile după fiecare câștig. După fiecare câștig ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi.

Dublaje la African Simba (Novomatic)

 

👉Joacă AFRICAN SIMBA la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul AFRICAN SIMBA poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.