Book of Ra Classic

0

Book of Ra - ecran de inceput

Originalul. Book of Ra Classic este starul jocurilor de aparate Novomatic. Cea mai jucată versiune este cea Deluxe, dar totul a pornit de la jocul de care vorbim acum. Înapoi la rugăciune, la zeul Ra, să ne umple pe toți de bani. Că nici zeilor, nici banilor, nu le pasă dacă aparatul e clasic sau de lux.

 

Slot video: Book of Ra Classic

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Egiptene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 9

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

Știi jocul, sunt sigură de asta. Dacă ai ajuns pe blogul meu ai jucat măcar de câteva ori la aparate. Și e imposibil să nu fi auzit sau să fi încercat Book of Ra. Fie că e varianta Classic, cea Deluxe sau oricare alta (Bingo, Magic, 6 Reels), simbolurile și specialele jocului îți sunt cunoscute. Ai bine cunoscutele dublaje, ai runde gratuite, simbolurile deja celebre.

Simboluri

Simboluri Book of Ra

Exploratorul e personajul principal al slotului, chiar arată ceva mai tânăr decât în versiunile mai noi de Book of Ra. Când e pe toată linia de plată primești înapoi miza ta de 50 de ori. Alte simboluri egiptene, cu câștiguri bune, sunt faraonul și cele două artefacte. Cărțile de joc ( 10 – A ) sunt celelalte simboluri.

Simbolul special este cartea lui Ra, care are dublu rol în joc: Wild și Scatter. Ca Wild, înlocuiește orice simbol; iar ca Scatter, atunci când apare de cel puțin 3 ori, declanșează 10 runde gratuite.

Cum câștigi

Castig Book of Ra Classic

La Book of Ra sunt 9 linii de plată și doar 9 simboluri, așa că vei câștiga destul de des. Liniile puține înseamnă și câștiguri bune, în special la simbolurile slabe, unde la alte jocuri nu iei nici bani de alune. Aici iei bine, doar să-ți vină simbolurile care trebuie. Iar dacă nu, le dublezi.

Câștiguri mari ai în rundele gratuite, unde ai și un simbol expandabil special, care îți poate umple ecranul DUPĂ ce ai încasat deja dacă apare de 3 ori. Mai detaliat: la începutul rundelor gratis se alege, la întâmplare, un simbol care devine expandabil pe durata lor. Apoi, la fiecare rotire, totul merge normal la început: rotești, încasezi (sau dublezi și încasezi). După, în schimb, vine distracția. Dacă simbolul expandabil apare de cel puțin 3 ori, se va extinde pentru a umple toate coloanele pe care apare. Iar apoi fiecare linie de plată pe care ai acel simbol va fi câștigătoare, chiar și în situația în care ele nu sunt pe coloane alăturate!

Castig mare Book of Ra

Alte câștiguri mari vin la dublaje. După fiecare câștig ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi.

Dublaj Book of Ra

👉Joacă BOOK OF RA CLASSIC la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BOOK OF RA CLASSIC poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.