Book of Ra Magic

0

Book of Ra Magic ecran de inceput

Magia câștigurilor aduse de zeul păcănelelor nu se oprește. Seria Book of Ra se bucură de mai multe adaptări, printre care și versiunea Magic. Tot ceea ce a făcut jocul original un hit e prezent în continuare, doar că avem și mai multe runde gratuite și bonusuri!

 

Slot video: Book of Ra Magic

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Egiptene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

 

Novomatic e producătorul vechi de aparate, cunoscut în toată țara și de toți jucătorii din săli. Știi de Sizzling Hot, Lucky Lady’s Charm, Book of Ra și toată seria de jocuri care a fost derivată din original. Toate merg pe aceeași formulă (câștigătoare), cu simboluri și linii de plată destul de puține, dublaje multe, și apoi unele câștiguri uriașe, când te aștepți mai puțin.

Față de alți furnizori de sloturi online, Novomatic nu obișnuiește să creeze continuări la aparate. Cel mult o variantă. Book of Ra e excepția, e jocul pe care l-am văzut upgradat și ca Magic, și ca Deluxe, și ca 6 Reels, și ca Bingo. Și probabil vor urma și altele.

Simboluri

Simboluri Book of Ra Magic

Exploratorul e personajul principal al seriei, iar în această variantă îți dă miza de 50 de ori când e pe toată linia. Alte simboluri egiptene, cu câștiguri bune, sunt faraonul și cele două artefacte. Cărțile de joc ( 10 – A ) sunt celelalte simboluri.

Simbolul special este cartea lui Ra, care are dublu rol în fiecare joc Book of Ra: Wild și Scatter. Ca Wild, înlocuiește orice simbol; iar ca Scatter, atunci când apare de cel puțin 3 ori, declanșează 10 runde gratuite.

Cum câștigi

Book of Ra Magic are aceleași câștiguri ca la originalul seriei sau varianta deluxe. Câștigi destul de des, iar la simbolurile mici poți să dublezi imediat suma ca să ajungi la un profit mulțumitor.

Castig Book of Ra Magic

Mega câștiguri ai tot în rundele gratuite. Începutul e ca la restul păcănelelor Book of Ra: la începutul lor se stabilește aleatoriu un simbol expandabil special. După fiecare rundă gratuită încasezi câștigul, iar dacă simbolul expandabil apare de 3 ori, se va extinde pe toată coloana iar tu vei fi plătit indiferent de coloanele pe care se află. Marele atu al Book of Ra Magic este numărul nelimitat de rotiri gratuite. Dacă vin încă 3 Scatter-uri în timpul lor, primești alte 10 rotiri, cu încă un simbol expandabil. Teoretic, poți ajunge să ai 90 de rotiri și 9 simboluri expandabile. Suficient e să-l ai pe explorator ca simbol expandabil, el îți va umple conturile. Nu că ar strica vreo 50 de runde gratis în plus.

Castig runde bonus Book of Ra Magic

Alte câștiguri mari vin la dublaje. După fiecare câștig ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi.

Dublaj Book of Ra Magic

👉Joacă BOOK OF RA MAGIC la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BOOK OF RA MAGIC poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.