Flamenco Roses

0

Ecran de inceput Flamenco Roses

Flamenco Roses e un aparat de Acasă TV. Cu toate simbolurile spaniole, dansatori și trandafiri, parcă-s înapoi în 2000 și mă uit cu mama la telenovele. Doar că-s în 2020 și mă joc la păcănele și mă rog să vină trandafirii de la joc, nu de la prietenul meu.

 

Slot video: Flamenco Roses

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Latino

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

 

Sunt și jocuri ca la aparate romantice în țară. Asta e senzația pe care mi-o dă mie Flamenco Roses, cu toți trandafirii și vibe-ul de dans. Chiar dacă nu e ca sloturile cu Cupidon sau altele speciale făcute de Valentine’s Day. Mi se pare că Novomatic putea face mai mult aici. Formula lor clasică putea fi îmbunătățită și cu niște ritmuri spaniole pe tot parcursul jocului, nu doar în cele 3-4 secunde ale rotirilor.

Dar, în afara de preferințele mele de soundtrack, Flamenco Roses e ce trebuie. Un slot clasic Novomatic, cu puține linii, Wild-uri, runde gratuite și dublaje.

Simboluri

Simboluri Flamenco Roses

Dansatorul de flamenco e cel mai bun și multiplică de 100 de ori miza dacă apare pe toată linia. Partenera lui e a doua, cu miza x 50. Alte simboluri cu plăți bune sunt colierul, inelul, chitara și pălăria; restul fiind cărți de joc ( 10 – A ).

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Dansatorul e Wild, iar dacă nu formează el o linie câștigătoare înlocuiește orice simbol. Trandafirii sunt Scatter și dau 11 rotiri gratuite când apar de 3 ori.

Cum câștigi la Flamenco Roses

Cu cei doi dansatori. La 10 linii de plată poți câștiga destul de mult, e important doar să vină dansatorii acolo unde trebuie. Restul simbolurilor n-au plăți foarte mari, dar le poți dubla oricând. Te ajută și Wild-ul aici, care apare des.

Castig cu Wild la Flamenco Roses

Câștiguri mari la Flamenco Roses ai la rundele gratuite. 3 simboluri de Scatter declanșează 11 runde gratuite. În timpul lor ai și bonusul de Fixed Wilds: fiecare Wild care apare e blocat în acea poziție până la finalul rundelor gratuite. Pe la ultimele deja ajungi la câștiguri colosale.

Castig Bonus Flamenco Roses

Dublajele sunt disponibile după fiecare câștig. După fiecare câștig ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi.

Dublaje Novomatic

👉Joacă FLAMENCO ROSES la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul FLAMENCO ROSES poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.