Lord of the Ocean

0

Inceput Lord of the Ocean

Lord of the Ocean e printre puținele jocuri ca la aparate Novomatic ce merg în Grecia Antică. Poseidon conduce Oceanul din acest joc de mulți ani și sigur l-ați văzut și voi în săli. Ia costumul de baie și hai să scoatem cufărul de pe fundul oceanului.

 

Slot video: Lord of the Ocean

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Grecia Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

 

Pe Păcănica.ro găsești sute de recenzii de jocuri ca la aparate. Printre ele e și întreaga serie Age of the Gods, de la PlayTech. De ce vorbesc de ea? Tot ce ține de „Age of the Gods” e în topul preferințelor mele. O serie întreagă de păcănele cu tematica Greciei Antice, foarte multe bonusuri și câștiguri mari și dese. Dacă știi slotul Lord of the Ocean, trebuie să încerci și Age of the Gods.

Dar recenzia asta e despre Lord of the Ocean. Comparându-l cu seria Age of the Gods, nu-s atât de impresionată de el. Dar dacă-l compar cu alte jocuri Novomatic, e foarte bun. Grafica e bună, fără să își piardă din vibe-ul retro pe care îl dă. Câștigurile sunt și aici destul de mari, Wild-ul apare des iar la rotirile gratuite ai și Wild expandabil. Lord of the Ocean e bun, merită jucat. Să vină banii de acum.

Simboluri

Simboluri Lord of the Ocean

Poseidon are cea mai mare plată: miza de 500 de ori când ocupă toată linia. Femeia, cufărul și statuia sunt celelalte simboluri bune; restul fiind cărțile de joc cu care ne-a obișnuit Novomatic ( 10 – A ).

Simbolul special e poarta oceanului, cu rol de Wild și Scatter. Înlocuiește orice simbol dacă nu formează singur un câștig, iar atunci când apare de 3 ori aduce și 10 rotiri gratuite.

Cum câștigi la Lord of the Ocean

Poți avea câștiguri uriașe printr-o simplă rotire, cu x500 pe care-l ai la Poseidon. Celelalte simboluri tematice sunt și ele bune, plus că la ele iei banii și când apar doar de două ori. Chiar dacă-s puțini, poți dubla, poți crește banca.

Castig la Lord of the Ocean

Mega câștiguri ai la rundele gratuite, care pot fi infinite. 3 Scatter-uri îți dau 10 runde, dar dacă Scatter-ul apare din nou în timpul lor iei încă 10, de oricâte ori se întâmplă. În timpul lor se activează și bonusul de Wild expandabil. Se alege aleatoriu un simbol la început care primește rol de Wild în timpul rundelor gratuite. Apoi, rotești în mod normal, încasezi (sau dublezi și încasezi) și, dacă ai Wild-uri pe ecran, ele se extind pe toată coloana. Nu contează dacă sunt pe coloane alăturate, ele îți aduc oricum câștigul. 5 Wild-uri pe un ecran îți dau destui bani încât să-ți iei un yacht, și să te uiți de sus la Poseidon.

Castig mare bonus Lord of the Ocean

Dublajele sunt disponibile după fiecare câștig. După fiecare câștig ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi.

Dublaj Lord of the Ocean Novomatic

👉Joacă LORD OF THE OCEAN la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul LORD OF THE OCEAN poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.