Mega Joker

0

Deschidere Mega Joker

Jocuri cu fructe găsim și la Novomatic, nu doar la EGT. Mega Joker combină cam toate „condimentele” unui aparat de succes: jokerul, fructele, șeptarii, scatter-urile și dublajele.

 

Slot video: Mega Joker

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Unibet, Maxbet, Superbet, Fortuna, Vlad Cazino

 

Mega Joker e un aparat Novomatic mai puțin cunoscut, dar destul de bun. Exact ca la cărți, avem un joker pregătit să înlocuiască orice simbol, fructe și steluțe aurii cu rol de Scatter. Da, jocul e Novomatic, nu EGT! Deși, din această descriere, nu v-ați aștepta. Dacă vreți să încercați ceva diferit de la Novomatic, aruncați un ochi la Mega Joker.

Simboluri

Simboluri Mega Joker

Șeptarii roșii și aurii sunt cei mai buni și îți dau miza de 400 de ori. Urmează fructele: căpșuni, pere, struguri, pepeni, prune, portocale, lămâi și cireșe.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e Jokerul, care înlocuiește orice simbol atunci când nu formează el singur o linie de plată. Iar când o face îți dă miza de 2.000 de ori! Scatter-ul e steluța aurie, care plătește indiferent de poziționarea de pe role.

Cum câștigi la Mega Joker

Iei banii cu șeptari, și ai două tipuri: roșii și aurii. Wild-ul vine des, și ai și multe linii de plată, deci vei avea des ce să bagi în casă. Un lucru important în favoarea noastră aici e că Jokerul ocupă de multe ori ultimele două coloane, iar dacă ai noroc și prinzi începutul bun de linie pe primele 3, banii sunt mulți.

Castig mare la Mega Joker Novomatic

Câștiguri mari la Mega Joker vin atunci când prinzi mai mulți Jokeri sau Scatter-urile, dar baza rămâne la dublaje, nefiind opțiunea de rotiri gratuite sau vreun alt bonus.

Dublajele sunt disponibile după fiecare câștig. După fiecare câștig ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi.

Dublaje Novomatic Mega Joker

👉Joacă MEGA JOKER la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul MEGA JOKER poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.