40 Burning Hot 6 Reels

0

Panou 40 Burning hot 6 reels

40 Burning Hot 6 Reels este un upgrade al jocului „40 Burning Hot”, adăugându-se coloana cu numărul 6. Slotul e parte a uneia dintre cele mai jucate serii de păcănele EGT și unul dintre puținele jocuri ale furnizorului care merge pe 6 coloane.

 

Slot video: 40 Burning Hot 6 Reels

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe / Clasice

Format: 6 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet, PublicWin, WinBet 

Știți cu toții aparatele EGT, în special pe cele Hot (Burning, Super, Dazzling, Ultimate, etc). Eu nu-mi amintesc să fi văzut această versiune a jocului prin săli, dar poate n-am fost eu atentă. Pe restul le-am jucat suficient.

40 Burning Hot 6 Reels seamănă enorm cu predecesorul. De fapt, sunt doar două diferențe: coloana a șasea și tabelul de plăți, el fiind doar o consecință. În rest, dacă știi EGT-ul, știi la ce să te aștepți. Fructe multe, șeptari, dublaje și Jackpot-uri.

Simboluri

Simboluri 40 Burning Hot 6 Reels

Șeptarii sunt cei mai buni, iar dacă apar pe toată linia de plată primești miza de 3.000 de ori. Urmează fructele: struguri, pepeni, cireșe, lămâi, prune și portocale. Între ele sunt și clopoțeii, un simbol cu plată medie.

Specialele sunt trifoiul cu patru foi, dolarul și steaua. Trifoiul înlocuiește orice simbol când apare pe coloanele de mijloc (2, 3, 4 sau 5). Dolarii și stelele au rol de Scatter – aduc banii indiferent de coloana pe care apar. Șase dolari înseamnă miza de 25.000 de ori, cea mai mare din joc. Stelele apar doar pe coloanele din mijloc, deci numărul maxim e 4, și când le ai pe toate poți câștiga miza de 10.000 de ori.

Cum câștigi la 40 Burning Hot 6 Reels

Fructele îți aduc câștiguri dese, doar că nu sunt foarte mari și merită să le dublezi. Cele mai mari câștiguri sunt aduse de șeptari sau de Scatter-uri. Ai 40 de linii de plată, ca și la originalul 40 Burning Hot, dar o coloană în plus. Asta înseamnă că poți câștiga mai des, dar la același număr de simboluri plata va fi mai mică decât dincolo. Un alt lucru important aici e că de multe ori vin simboluri stivuite, care ocupă 3-4 poziții pe o coloană. Dacă se întâmplă asta cu Wild-ul, ai mega câștiguri.

Mega castig la 40 Burning Hot 6 Reels

Dublajul te poate umple de bani. După fiecare câștig alegi dacă încasezi sau dublezi, ghicind culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot din acea rundă. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje, totul ține de noroc aici. Sfatul meu e să nu încerci să dublezi orice mână, pentru că e posibil să pierzi tot. Dacă ai un câștig bun fără dublaj, încasează-l sau dublează-l o singură dată.

dublaj 40 burning hot 6 reels

În final, la 40 Burning Hot 6 Reels ai și Jackpot. Ca la aproape toate sloturile EGT, poate fi declanșat la întâmplare și câștigurile sunt de ordinul zecilor de mii de euro.

👉Joacă 40 BURNING HOT 6 REELS la Unibet și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 100 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 40 BURNING HOT 6 REELS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.