40 Hot & Cash

0

panou 40 hot & cash egt

Câștiguri de două ori mai dese cu 40 Hot & Cash, upgrade-ul jocului original, acum cu 40 de linii de plată. Tot ce găsim la jocuri EGT avem și aici, dar cu un design mai aproape de placul meu.

 

Slot video: 40 Hot & Cash

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe / Clasice

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet, PublicWin, WinBet 

40 Hot & Cash e, în esență, jocul „Hot & Cash” cu un număr dublu de linii de plată – 40 în loc de 20. Spuneam în recenzia mea pentru acel joc că îmi place la el gama de culori mai strălucitoare, grafica puțin mai modernă – cu animații 3D și umbre la fructe – ok, nu sunt schimbări mari, dar sunt femeie și normal că mă interesează lucrurile mici.

În afară de asta, e jocul cu fructe clasic al celor de la EGT pe care îl știm de atâta timp. Șeptari, tot felul de fructe, wild-uri și dublaje care te umplu de bani și niște jackpot-uri care nu te umplu doar pe tine de bani, ci pe toată familia ta.

Simboluri

Simboluri 40 Hot & Cash

Șeptarii aduc miza de 1.000 de ori când apar pe toată linia de plată. E la fel ca la versiunea cu 20 de linii – un plus, pentru că majoritatea jocurilor scad valoarea plății când cresc numărul de linii. Urmează fructele, în ordinea valorii: struguri, pepeni, prune, lămâi, portocale și cireșe.

Specialele sunt dolarii și steluțele aurii. Dolarii sunt Wild și apar doar pe coloanele din mijloc unde înlocuiesc simbol pentru a aduce un câștig. Steluțele sunt Scatter-uri și te plătesc indiferent de poziționarea pe ecran, iar 5 steluțe înseamnă miza de 8.000 de ori (de două ori peste plata de la slotul original)

Cum câștigi la 40 Hot & Cash

Cu fructe câștigi destul de des, dar știți bine povestea: câștigurile nu sunt mari, e nevoie de dublaje pentru a ajunge la o sumă bună. Banca se umple cu șeptarii și steluțele aurii. Marele atu vine cu Wild-ul care se extinde în lateral, pe coloanele alăturate. Ținând cont și de faptul că la EGT de multe ori vin simboluri stivuite, ai șansa să prinzi 3 Wild-uri pe coloana din mijloc, care apoi devin 9 după extindere, și ajungi la un minim de 4 simboluri care plătesc linia. Câștiguri foarte mari în situațiile astea.

Mega castig 40 Hot & Cash

Dublajul e cel cu care poți câștiga mai mult sau poți pierde tot. După fiecare câștig alegi dacă încasezi sau dublezi, ghicind culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot din acea rundă. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje, totul ține de noroc aici. Sfatul meu e să nu încerci să dublezi orice mână, pentru că e posibil să pierzi tot. Dacă ai un câștig bun fără dublaj, încasează-l sau dublează-l o singură dată.

În final, Jackpot. Ca la aproape toate sloturile EGT, poate fi declanșat la întâmplare și câștigurile sunt de ordinul zecilor de mii de euro.

👉Joacă 40 HOT & CASH la Unibet și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 100 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul 40 HOT & CASH poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


PUBLIC WIN
Bonus 2000 RON
betano
Bonus 500 RON
betfair
Bonus 500 RON
superbet
Bonus 500 RON
fortuna
Bonus 500 RON
sportingbet
Bonus 300 RON
unibet
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.