Hot & Cash

0

hot & cash egt

Hot & Cash e printre păcănelele EGT cunoscute foarte bine și urmează formula clasică: șeptari, fructe, dublaje, dolari wild, steluțe scatter și, evident, jackpot-ul.

 

Slot video: Hot & Cash

Furnizor: EGT Interactive

Tema: Fructe / Clasice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: UnibetVlad Cazino, Betano, NetBet, Maxbet, Superbet, Fortuna, SportingBet, PublicWin, WinBet 

Toate jocurile de aparate Hot de la EGT au un stil aparte, retro, care funcționează perfect și după mulți ani. E și motivul pentru care furnizorul nu a marșat deloc spre sloturi moderne, nu s-a concentrat pe grafică uluitoare sau pe povești care să acompanieze simbolurile. EGT e cunoscut pentru jocurile cu fructe, pe care le produce într-un mod impecabil, și rareori schimbă.

Hot & Cash vine cu un fundal auriu și cu simboluri ceva mai bine definite, cu umbre. Mai plăcut ochiului, parcă nu te dor ochii dacă păcănești prea mult. Cred că ține de gust aici. Dacă vă plictisiți de clasicele EGT, merită încercat și Hot & Cash. Stilul seamănă, designul mie mi se pare ceva mai bun aici datorită culorilor mai deschise și relaxate. Când câștigi, fructele iau foc, ca de obicei, dar se învârt pe ecran în 3D.

Simboluri

Șeptarii aduc miza de 1.000 de ori când apar pe toată linia de plată. Urmează fructele, în ordinea valorii: struguri, pepeni, prune, lămâi, portocale și cireșe.

Specialele sunt dolarii și steluțele aurii. Dolarii sunt Wild și apar doar pe coloanele din mijloc unde înlocuiesc simbol pentru a aduce un câștig. Steluțele sunt Scatter-uri și te plătesc indiferent de poziționarea pe ecran, iar 5 steluțe înseamnă miza de 4.000 de ori.

Cum câștigi la Hot & Cash

Ca la orice joc EGT. Ai câștiguri destul de dese cu fructe și cu Wild, dar valorile nu sunt impresionante – te ajuți de dublaje pentru a le crește. Câștigurile cu adevărat mari vin la șeptari. Wild-urile se extind în lateral aici, câte o coloană în stânga și în dreapta; nu pe coloană. Mega câștiguri atunci când ai coloana din mijloc cu dolari, pentru că se duc și pe rolele 2 și 4, deci ai 4 coloane garantate.

hot & cash - mega castig la egt

Dublajul te poate umple de bani. După fiecare câștig alegi dacă încasezi sau dublezi, ghicind culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot din acea rundă. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje, totul ține de noroc aici. Sfatul meu e să nu încerci să dublezi orice mână, pentru că e posibil să pierzi tot. Dacă ai un câștig bun fără dublaj, încasează-l sau dublează-l o singură dată.

dublaje hot & cash

În final, Jackpot. Ca la aproape toate sloturile EGT, poate fi declanșat la întâmplare și câștigurile sunt de ordinul zecilor de mii de euro.

👉Joacă HOT & CASH la Unibet și primești Bonus de 100% până la 1.000 de Lei și 100 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul HOT & CASH poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont
SPORTINGBET700 RONDeschide Cont
PUBLICWIN1000 RONDeschide Cont
WINBET2000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.