Bars & Sevens

0

Bars & Sevens, asta e tot ce avem aici. Baruri și șeptari. Unul dintre cele mai minimaliste jocuri create vreodată de Novomatic, având marele avantaj că pot veni câștiguri mari.

 

Slot video: Bars & Sevens

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Clasice / Vegas

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, NetBet, Fortuna, Superbet, UnibetVlad Cazino, Maxbet

Jocurile clasice de aparate sunt adesea asociate cu Novomatic, deși furnizorul a făcut o treabă foarte bune pentru a-și updata și moderniza sloturile. La Bars & Sevens situația e diferită. Totul e foarte minimalist aici, foarte simplu. Un fundal simplu, 8 simboluri în total (7 dintre ele fiind șeptari și BAR-uri), muzica obișnuită de păcănele Novomatic. Nu sunt nici runde gratuite, nici bonusuri.

Repet, e printre cele mai simpliste jocuri pe care le-am încercat vreodată.

Simboluri

Simboluri Bars & Seven - Șeptari și BAR

Avem patru șeptari, cel mai valoros fiind cel roșu – miza x200 dacă apare pe toată linia. Urmează, în ordine, șeptari albaștri, galbeni și verzi. Apoi cele trei simboluri BAR – verzi, portocalii și albastre.

Simbolul special e steluța aurie, cu rol de Scatter. Nu declanșează bonusuri, dar plătește indiferent de poziționarea pe role, iar dacă apare de 5 ori îți dă miza x100.

Cum câștigi la Bars & Sevens

Câștigi cu șeptarii, în special cu cei roșii. Mie mi se pare un joc foarte volatil. Poți câștiga mult, dar poți avea și perioade lungi în care să nu bagi în casă aproape nimic. Nu există Wild-uri care să te ajute și nici bonusuri sau runde gratuite, deci fii atent tot timpul la bancă.

Dublajele sunt disponibile după fiecare câștig. Ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu suntsetate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi.

Dublaje Novomatic Bars & Sevens

👉Joacă BARS & SEVENS la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BARS & SEVENS poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.