Chicago

0

Chicago e jocul de aparate dedicat lui Al Capone. Să fii mort de 70 de ani și tot să fii personaj principal la păcănele, asta-nseamnă să fii mafiot.

 

Slot video: Chicago

Furnizor: Greentube Novomatic

Tema: Epice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: Betano, NetBet, Fortuna, Superbet, UnibetVlad Cazino, Maxbet

 

Chicago e printre cele mai bune sloturi făcute de Novomatic. Mi-a atras atenția din prima secundă prin grafica foarte, foarte cool. Jocul e desenat și e aproape tot alb-negru; cu o atmosferă din orașul american din epoca de aur a mafiei. Simbolurile sunt tot în acea nuanță, cu Al Capone și alte personaje caricaturizate. Jocul e atât de tare că mă face să-mi pară rău că nu avea și Cartoon Network desene de astea.

Iar partea de joc propriu-zisă e, și ea, la înălțime. Wild-uri, rotiri gratuite, bonusuri, dublaje. Tot tacâmul.

Simboluri

simboluri chicago novomatic

Al Capone și un polițist – aici nu bag mâna în foc că e caricatura lui Eliot Ness, cel care l-a prins – sunt simbolurile cu cele mai bune plăți: miza de 100 de ori. Mai avem o femeie, un polițist și un copil, desenați în același stil; iar restul ecranului e completat de cărți de joc de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e simbolul cu blocuri și înlocuiește orice simbol, iar dacă apare el pe linia de plată de 5 ori îți dă miza x500. Scatter e mașina și declanșează 12 runde gratuite plus un multiplicator ce poate ajunge la x10. Simbolurile speciale sunt singurele color din joc, apropo. Restul se colorează doar când sunt câștigătoare.

Cum câștigi la Chicago

Cu simbolurile principale câștigi destul de bine. Te ajută mult și Wild-ul, care vine des. Totuși, sunt destul de multe simboluri în joc (11) și 20 de linii de plată. Se poate întâmpla să rotești ceva ture între câștiguri, dar și să fie câștiguri cu simboluri slabe pe care să fie nevoie să le mărești cu dublajele.

Câștiguri mari prinzi la rotirile gratuite. Vin cam greu cele 3 Scatter-uri, e drept, dar când vin merită așteptarea, pentru că vezi cum contul devine neîncăpător. Bonusul „împușcă sticlele” se activează după fiecare rotire gratuită unde ai un câștig. Deasupra simbolurilor apar 5 sticle, cu valori diferite de multiplicare, care sunt „împușcate”. Cea care rămâne stabilește valoarea multiplicatorului.

Dublajele sunt disponibile după fiecare câștig. Ai de ales: încasezi banii sau intri la dublaje și ghicești culoarea așilor (roșu sau negru). Ai ghicit, câștigul se dublează. Ai greșit, ai pierdut tot. Nu există secvențe corecte când e vorba de dublaje. Cărțile sunt întoarse la întâmplare, de un algoritm al jocului. Nu sunt pre-stabilite, nu sunt setate să te oprească la un anumit câștig. E mult, mult mai simplu: ai noroc, câștigi. Nu ai, pierzi.

dublaj novomatic chicago

👉Joacă CHICAGO la Betano și primești Bonus de 100% până la 500 de Lei și 1.000 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul CHICAGO poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
MAXBET
1800 RONDeschide Cont
UNIBET1000 RONDeschide Cont
SUPERBET1200 RONDeschide Cont
VLAD Cazino
999 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.