Age of the Gods: Furious 4

0

Age of the Gods Furious 4

Age of the Gods: Furious 4 e un joc de aparate cu jackpot din seria Greciei Antice de la PlayTech. Ca în toate păcănelele acestei teme, zeii din Legendele Olimpului sunt simbolurile principale, grafica e foarte reușită și bonusuri avem pe alese.

 

Slot video: Age of the Gods: Furious 4

Furnizor: PlayTech

Tema: Grecia Antică

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

PlayTech a creat jocuri ca la aparate online pentru cele mai importante personaje din Legendele Olimpului. Zeii Greciei Antice sunt vedete din nou în jocurile din serie, de la Zeus până la Hercule sau de la Surorile Destinului la Poseidon. În Age of the Gods: Furious 4, cei 4 sunt Apollo (lumina), Hefaistos (focul), Pandora (curiozitatea) și Atlas (rezistența). Fiecare zeu are propriul mod de joc bonus – multitudinea de bonusuri e partea mea preferată la PlayTech – și fiecare aduce câștiguri mari.

Tematica îmi place foarte mult și se vede că au lucrat mult pentru a respecta mitologia, atât prin mecanica jocului cât și prin grafică. Age of the Gods: Furious 4 are un jackpot pe care îl împarte cu celelalte sloturi ale seriei, depășind de cele mai multe ori 1.000.000 lei.

Simboluri

Apollo e simbolul cel mai important și aduce miza de 2.000 de ori când apare pe toată linia de plată. Ceilalți zei plătesc între 1.500x și 750x miza, în ordine: Pandora, Hefaistos și Atlas. Restul simbolurilor sunt cărți de joc, de la 9 la A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild e simbolul Furious 4 și înlocuiește orice simbol când nu formează singur un câștig. Dacă o face și apare de 5 ori pe linie, câștigul e de 10.000 x miza! Scatter e tronul și aduce 12 rotiri gratuite, unde se declanșează și modurile bonus (le descriem mai jos).

Cum câștigi la Age of the Gods: Furious 4

Cu zeii, în special cu Apollo și Pandora. Păcănelele Age of the Gods dau bani destul de des, dar sumele nu sunt mari în jocul obișnuit. Când vin bonusurile îți umpli contul, de asta poți fi sigur.

Mega câștigurile vin cu bonusurile din timpul rotirilor gratuite. Când ai 3 tronuri pe ecran, indiferent de poziționarea pe linii, pornesc cele 12 runde gratuite. În timpul lor, dacă apare un zeu care acoperă toată coloana din mijloc, pornesc bonusurile. Acestea sunt:

Bonusul Age of Light (Apollo). Se declanșează 4 rotiri suplimentare în care Apollo devine Wild expandabil și înlocuiește orice simbol obișnuit, acoperind apoi toată coloana.

Bonusul Age of Curiosity (Pandora). Tot 4 rotiri suplimentare, cu un multiplicator care începe de la +1 și crește cu 1 de fiecare dată când apare Pandora pe ecran. La finalul celor 4 rotiri, câștigul total al secvenței e înmulțit cu multiplicatorul.

Bonusul Age of Fire (Hefaistos). 4 rotiri și aici, în timpul cărora prima coloană îl apare pe Hefaistos blocat pe parcursul tutoror celor 4 runde. În acest bonus nu va apărea niciun alt zeu pe ecran, singurele simboluri cu plată mare fiind ale lui Hefaistos.

Bonusul Age of Endurance (Atlas). Aici sunt doar 3 rotiri gratuite, în care Atlas devine Wild și rămâne blocat în poziția în care apare până la finalul bonusului.

Cel mai mare câștig posibil din jocurile Age of the Gods e Jackpot-ul. Toată seria împarte un Jackpot progresiv care poate fi declanșat în orice moment. Se deschide un ecran cu 20 de monede, iar tu le alegi până ajungi la 3 identice. Sunt patru niveluri de jackpot: Ultimate Power, Super Power, Extra Power și Power.

👉Joacă AGE OF THE GODS: FURIOUS 4 la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul AGE OF THE GODS: FURIOUS 4 poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.