Epic Ape

0

Epic Ape aduce Planeta Maimuțelor în cazinourile online. N-o sperie nimic de Păcănica, dimpotrivă, eu vreau să văd cât mai multe gorile nervoase pe ecran.

 

Slot video: Epic Ape

Furnizor: PlayTech

Tema: Animale

Format: 6 coloane – 4 linii

Linii de plată: 4096

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

Funcția All Ways prezentă și aici, ca la mega hit-ul Buffalo Blitz tot de la PlayTech. Asta înseamnă că plățile se fac dacă ai același simbol pe coloane alăturate, adică un total de 4.096 de linii. Epic Ape seamănă destul de mult cu Buffalo Blitz. Nu doar prin modul All Ways. Tema e aceeași (animale), grafica seamănă iar simbolurile speciale și bonusurile sunt aceleași. Ba chiar câștigi cu 2 simboluri pe linie, cum am văzut și dincolo.

Epic Ape e unul dintre jocurile la care, dacă un cazino online dă rotiri gratuite, ești sigur că iei ceva. Cam o rotire din 3 aduce bani, chiar dacă nu sunt mulți. Vă recomand să fiți atenți când sunt promoții cu jocul ăsta, pentru că e printre cele mai bune. Chiar dacă nu iei milioane, sigur sunt bani în plus. Contra-exemplele sunt jocurile unde ai puține linii de plată sau multe simboluri. Valoarea rotirilor gratuite oricum e mică la orice joc, așa că mai bine iei 4-5 lei la fiecare rundă decât să nu iei nimic.

Simboluri

Animalele sunt cele mai importante din joc. Gorila îți aduce miza de 300 de ori când apare pe toate coloanele, iar celelalte simboluri tematice sunt jaguarii, panterele, cameleonii și broaștele. Ca la majoritatea sloturilor PlayTech, restul sunt cărți de joc ( 9 – A ).

Specialele sunt cele de Free Games (care aduc rotiri gratuite) și diamantul, care îți multiplică de până la 5 ori câștigul din rundă în timpul celor gratuite sau are rol de Wild în cele normale și înlocuiește orice simbol. De notat că poți lua până la 100 runde gratuite, dacă ai 6 Scatter-uri de Free Games pe ecran, iar ele pot fi redeclanșate la infinit.

Cum câștigi la Epic Ape

La Epic Ape câștigi des pentru că ai funcția All Ways, dar singurele câștiguri bune în jocul simplu sunt dacă vin gorilele pe ecran sau ai gorile și Wild-uri.

Mega câștigurile vin după simbolurile de Free Games! Când apar cel puțin 3 pe ecran, chiar dacă nu sunt alăturate, câștigi rotiri gratuite. Apoi, în timp ce jocuri rundele gratuite, e nevoie de doar 2 simboluri de Free Games pentru alte runde gratuite, și numărul lor poate crește la infinit. Și mai important, în timpul rundelor gratuite ai diamantul care îți poate multiplica de până la 5 ori câștigurile!

castig rotiri gratuite epic ape

👉Joacă EPIC APE la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul EPIC APE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.