Gem Heat

0

Gem Heat e jocul cu șeptari și diamante de la PlayTech. Furnizorul ne-a obișnuit cu un alt tip de sloturi video, dar merge și în zona celor clasice cu câteva lansări, cea mai cunoscută fiind Gem Heat.

 

Slot video: Gem Heat

Furnizor: PlayTech

Tema: Diamante / Clasice

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 10

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

Gem Heat nu e tocmai un joc caracteristic PlayTech. Furnizorul e cunoscut pentru jocuri cu jackpot și foarte multe bonusuri disponibile sau funcții speciale în modul simplu, cum ar fi liniile de plată All Ways. Gem Heat vine doar cu 10 linii și simboluri din păcănelele din săli: șeptari, BAR-uri, dolari. Sunt păstrate însă și lucrurile care fac PlayTech un furnizor popular.

Grafica e inconfundabilă, cu combinația dintre old-school și modern pe care o vedem în toate jocurile lor. Wild-ul rămâne la fel de important, rotirile gratuite te pot umple de bani și un bonus cu mega multiplicator.

Simboluri

Sunt trei șeptari de culori diferite: roșu, verde și albastru. Cel roșu aduce cei mai mulți bani: miza x 250 când apare de 5 ori pe linie. Urmează lingourile de aur, dolarul, potcoava și trei simboluri BAR (cu 3, 2 și 1 singur BAR pe ele).

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e diamantul și are cel mai mare câștig posibil: miza x 2.500; iar dacă nu formează el linia câștigătoare înlocuiește orice simbol. Scatter-ul e simbolul Gem Heat Free Games și dă 7 rotiri gratuite când apare pe coloanele 1, 3 și 5.

Cum câștigi la Gem Heat

Șeptarii apar stivuiți și pot ocupa toată coloana, așa că ai șanse să acopere mai multe linii. Iar diamantul apare destul de des. La Gem Heat sunt câștiguri mai mari decât la alte sloturi PlayTech care au mai multe linii de plată, dar te îmbogățești doar atunci când iei rotirile gratuite.

Câștiguri mari ai după 3 simboluri de Free Games. Cele 7 rotiri gratuite au loc cu Wild-ul blocat pe mijlocul ecranului, care mai face și un upgrade la șeptari (de exemplu, îl transformă pe cel albastru în verde pentru a-i crește valoarea). Ca de fiecare dată, PlayTech aduce câștiguri uriașe la rundele gratuite.

 

Un alt lucru important al jocului e funcția Hi Roller, pe care o poți activa timp de 5 runde din butonul de lângă rotire. Miza crește foarte mult – ai de ales dacă de 10 sau de 20 de ori, iar pe role se învârte doar Wild-ul. În modul Hi Roller cu miza x 10 ai Wild doar pe coloana 3, iar în cel cu miza x 20 ai Wild pe toate coloanele din mijloc. Și aici, Wild-ul dă upgrade șeptarilor. Atenție: miza este pentru toate cele 5 rotiri. Deci, la o miză de 10 lei pe rotire, dacă alegi Hi Roller x10, toate cele 5 rotiri te vor costa 100 de lei. Eu le-am tot jucat și nu pot să zic că am scos ceva profit în Hi Roller. De obicei câștigul e cam cât miza la finalul modului.

👉Joacă GEM HEAT la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul GEM HEAT poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.