Legacy of the Wild

0

Legacy of the Wild ne duce într-o lume plină de vrăji și de creaturi magice. Un joc cum nu am mai văzut până acum, atât pentru atmosfera creată cât și pentru bonusurile unice.

 

Slot video: Legacy of the Wild

Furnizor: PlayTech

Tema: Magie

Format: 5 coloane – 4 linii

Linii de plată: 40

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

Jocuri cu magie am mai văzut, și cu creaturi ciudate. Dar Legacy of the Wild mi se pare că abordează subiectul într-un mod unic. Muzica îți dă fiori, foarte lentă și plină de suspans, parcă te aștepți să iasă monstrul din dulapul din spatele tău. Fundalul jocului e un birou întunecat, înconjurat de cărți. Simbolurile sunt fie personaje magice, fie amulete magice. Pe mine m-a impresionat.

Iar modul de joc e, și el, magic. Explic cum vin rotirile gratuite, ce se întâmplă când apare Wild-ul și tot ce oferă jocul mai jos, la câștiguri.

Simboluri

Vrăjitorul e cel mai important simbol și îți aduce miza de 750 de ori când apare pe întreaga linie de plată. Urmează monstrul, tânărul magician, vampirul și femeie roșie ca simboluri tematice cu plăți mari. Restul sunt diferite amulete, înlocuind cărțile de joc pe care le vedem de obicei la PlayTech.

Simbolul special e Book of Wilds și înlocuiește orice simbol pentru a face linii câștigătoare atunci când nu formează el singur una. Rotirile Gratuite pornesc într-un mod diferit aici, nu există Scatter-ul obișnuit care le declanșează.

Cum câștigi la Legacy of the Wild

Aici poți avea parte de câștiguri mari chiar în jocul obișnuit, care te duce apoi în modul de rotiri gratuite. Vrăjitorul și celelalte personaje tematice îți dau cele mai bune plăți, ajutate de Wild. Sunt 40 de linii de plată, așa că destule șanse să iei bani. Și atunci când nu ai un câștig mare nu vei fi deloc supărat, pentru ca orice câștig declanșează o re-rotire. Simbolurile câștigătoare dispar de pe ecran, celelalte rămân, și apar unele noi. Nu există limită de re-rotiri aici.

Mega câștigurile vin în urma câștigurilor obișnuite. Te interesează să ai cât mai multe plăți la re-rotiri nu doar pentru că sunt gratuite, ci pentru că ai și Wave-o-Meter. În stânga ecranului ai globurile care se aprind cu fiecare câștig din acele re-rotiri. Începând cu a cincea re-rotire câștigătoare vin și rotirile gratuite. Deci tu poți spera să câștigi doar câte 2 lei la fiecare re-rotire, pentru că te ajută să ajungi la câștigurile uriașe din rotirile gratuite. Wave-o-Meter-ul continuă să crească până când nu mai câștigi la re-rotiri, iar atunci, dacă nu ai ajuns la rundele gratuite, se resetează la 0. Mai multe câștiguri înseamnă mai multe rotiri gratuite, minimul fiind de 8. Dacă ai, însă, 10 re-rotiri consecutive, ajungi la 50 de runde gratis.

Tot în aceste re-rotiri e și Secvența Book of Wilds, care îți extinde Wild-ul. Începând cu prima re-rotire, Wild-ul se extinde cu câte un simbol, ca și cum se deschide o carte. Când apare un Wild la a cincea re-rotire, el se va extinde pe alte 4 spații: deasupra, dedesubt, în stânga și în dreapta.

👉Joacă LEGACY OF THE WILD la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul LEGACY OF THE WILD poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.