Plenty O’ Fortune

0

Plenty O’ Fortune ne invită la o bere alături de spiridușul irlandez. Leprechaunul e vedeta jocului și dă halbele peste cap la marginea rolelor, în timp ce noi încercăm să dăm de sacul de bani.

 

Slot video: Plenty O’ Fortune

Furnizor: PlayTech

Tema: Irlandeze

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

Prin Plenty O’ Fortune, furnizorul PlayTech a creat un joc de aparate destul de rar întâlnit, unde 40% dintre simboluri sunt speciale. Ca format de joc, mie îmi place ideea. PlayTech oricum e cunoscut pentru păcănele cu bonusuri multe și mari, iar în afara lor câștigurile sunt doar cât să te țină în priză. Aici măcar știi un lucru, ai șanse mai mari la bonusuri.

Simboluri

Avem 6 simboluri obișnuite și 4 speciale aici. Logoul Plenty O’ Fortune este cel mai valoros, plâtind miza de 150 de ori când apare pe toată linia. Restul simbolurilor sunt cărțile de joc, 10 – A.

Simbolurile speciale sunt următoarele: curcubeul, cu rol de Wild; spiridușul, fântâna și ulceaua cu aur sunt Scatter-uri și declanșează bonusuri în joc.

Cum câștigi la Plenty O’ Fortune

Cu bonusurile. OK, sunt și câștiguri destul bune în jocul obișnuit; mai ales că Wild-ul apare des; dar per total ele sunt mici.

Bonusurile sunt:

Bonusul Wishing Well, declanșat atunci când apar cel puțin 3 fântâni pe ecran. Din fântâni încep să curgă bani, iar leprechaunul îi ia pe toți.

Bonusul End of the Rainbow apare la 3 sau mai multe ulcele cu aur. În acest mod, apare un munte pe ecran cu o ulcea în vârf. Trebuie să ajuți spiridușul să ajungă în vârful muntelui, alegând cărările pe care urcă și pe parcursul lor strânge ulcele din ce în ce mai mari.

Rotiri Gratuite cu Plenty O’ Coins: când apare spiridușul pe toate cele 3 coloane din mijloc sunt declașnate 12 rotiri gratuite. Trei simboluri noi sunt adăugate, care funcționează ca un bonus – fără să țină cont de liniile de plată. Fiecare monedă îți dă direct banii în cont: moneda de aur miza x5, cea din argint miza x2 iar cea din bronz miza x1. Aici vin câștiguri uriașe.

👉Joacă PLENTY O’ FORTUNE la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul PLENTY O’FORTUNE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.