Upgradium

0

Upgradium dă upgrade la portofelul meu de fiecare dată când apar diamantele care trebuie pe ecran. Cât mai strălucitoare, la asta visez de când eram mică.

 

Slot video: Upgradium

Furnizor: PlayTech

Tema: Diamante

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 25

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

Pe mine mă duce cu gândul foarte mult la Starburst, vedeta de la NetEnt. Același ton de culori, tot plin de diamante, aceeași muzică relaxantă. Păcănelele cu diamante sunt la fel de populare în Vest cum sunt la noi cele cu fructe, deci e normal să fie o temă pe care orice furnizor să și-o adauge în portofoliu. Cum se întâmplă și la cele cu fructe, pe care au început sa le creeze toți.

Prin Upgradium, PlayTech merge în tematica diamantelor și păstrează lucrul meu preferat de la sloturile lor: bonusurile foarte diferite și cu mega câștiguri. Chiar dacă aici e vorba de unul singur, e suficient de interesant și de generos încât să-mi țină atenția.

Simboluri

Sunt tot felul de diamante pe care nu prea știu cum să le descriu. Cel mai important e simbolul cu formă de stea-arici pe fundal roz, care-ți dă miza de 500 de ori când apare pe toată linia. Nu avem cărți de joc sau alte simboluri de umplutură, ci doar diamante.

Simbolurile speciale sunt Wild-ul – diamantul maro cu W pe el – care înlocuiește orice simbol când nu formează singur linia câștigătoare; iar steluța menționată mai sus pe fundal roz poate declanșa re-rotiri cu upgrade la simboluri când aterizează pe hotspot-ul ecranului.

Cum câștigi la Upgradium

Pentru că e destul de greu să deosebești simbolurile, ne facem jocul simplu astfel: dacă diamantul e roșu, galben sau verde; atunci e un câștig ok. Dacă e albastru sau mov, e mic. Wild-ul vine des și ne ajută să încasăm suficient de bine în modul obișnuit al jocului. În plus, Wild-ul dublează plățile.

Câștigurile mari vin prin bonusul Reînvârtire Crystallization. Dacă steluța pe fundal roz ajunge pe hotspot-ul rotirii, secvența de bonus este declanșată. Toate simbolurile își fac astfel upgrade către următorul simbol ca valoare. Coloanele 2, 3 și 4 devin Hotspot-uri integrale, iar apoi are loc re-rotirea. Dacă aterizează din nou Scatter-ul pe un Hotspot, secvența continuă.

👉Joacă UPGRADIUM la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul UPGRADIUM poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.