Buckle Up

0

Buckle Up! Pune centura și hai pe circuit în viteză maximă. Cu Buckle Up câștigăm pe orice circuit și-i arătăm lui Hamilton că la condus păcănele suntem mai buni.

 

Slot video: Buckle Up

Furnizor: PlayTech

Tema: Sport

Format: 3 coloane – 4 linii

Linii de plată: 26

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

Nu-s foarte multe păcănele cu sport, iar majoritatea sunt legate de fotbal și sunt lansate cu ocazia unor Mondiale sau turnee importante.

Buckle Up e inspirat din curse. Fundalul jocului e pilotul pe circuit, sunetul imită motorul turat la maximum, toate simbolurile au legătură cu tema jocului. Foarte drăguț totul. Ca mecanică, e foarte simplu de înțeles. Chiar dacă nu ești jucător cu experiență la aparate, Buckle Up n-o să te pună în dificultate vreo secundă. Puține simboluri, ecran destul de mic, plus opțiuni de multiplicator.

Simboluri

Personajul principal e pilotul bătrân și mustăcios care seamănă cu Ron Jeremy și aduce miza x40 când apare pe toată linia. Blonda și pilotul tânăr sunt celelalte simboluri cu plăți mari, iar cele mici sunt casca, șampania și steagul de finish.

Simbolurile speciale sunt Scatter și Wild. Scatter e trofeul și îți dă un bonus cash când apare de 3 ori, apoi te trece pe următorul circuit (unde sunt premii mai mari când apare). Wild e cauciucul și după ce apare se transformă în Wild stivuit cu simbol de blondă sau de pilot tânăr. Alegi la începutul jocului care dintre ei vrei să fie Wild-ul stivuit (e doar de design, pentru că rolurile lor când apar ca simboluri normale sunt aceleași). Eu aleg blonda de fiecare dată, e mai plăcută ochilor chiar și pentru o fată.

Cum câștigi la Buckle Up

Sunt doar 3 coloane deci pentru câștiguri trebuie să apară același simbol pe fiecare dintre ele. Sunt foarte puține simboluri aici – 6 obișnuite și 2 speciale – așa că vei câștiga destul de des, iar Wild-ul vine la fiecare câteva rotiri pentru a te ajuta.

Câștiguri mari pot veni datorită coloanei suplimentare din dreapta, Booster Reel. La fiecare câștig se declanșează o rotire și pe acea coloană unde ai patru bonusuri posibile. Dacă simbolurile de bonus ajung în mijlocul coloanei Booster Reel, se aplică bonusurile câștigului.

Cele 4 bonusuri posibile sunt:

Wild Booster Suplimentar (W) – aduce un Wild stivuit pe prima coloană

Booster Nivel Superior (L) – Level Up. Dă upgrade fiecărui simbol de pe ecran, transformându-l în simbolul superior. Dacă apar 2 astfel de bonusuri pe coloana suplimentară, toate simbolurile primesc upgrade de două ori.

Bonus cu Simboluri Adiționale (S) – Extra Symbol. Fiecare simbol necâștigător e transformat în simbolul câștigător. Aici vine panoul.

Multiplicator Booster (M) – câștigul e multiplicat. După ce apare acest bonus mai are loc o rotire pe coloana suplimentară prin care se stabilește valoarea multiplicatorului; maximul e x25.

Important: poți avea mai mult de un bonus pe rotire, dar e posibil și să nu apară niciunul pe mijloc.

👉Joacă BUCKLE UP la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BUCKLE UP poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.