Berry Berry Bonanza

0

Berry Berry Bonanza e un joc cu fructe de la PlayTech. Căpșuni, cireșe, mai multe fructe de pădure decât găsim în pădure și linii de plată ce merg în ambele direcții.

 

Slot video: Berry Berry Bonanza

Furnizor: PlayTech

Tema: Fructe

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 9

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

PlayTech a mai făcut jocuri cu fructe, chiar dacă nu sunt tocmai specialitatea lor, dar parcă erau mai interesante un pic. Parcă reușeau să păstreze ceea ce face PlayTech un furnizor bun și în aparatele cu fructe. Aici nu înțeleg care-i rostul jocului. La PlayTech eram obișnuită cu niște bonusuri colosale, care lipsesc din Berry Berry Bonanza. Grafica era o combinație între retro și modern – din nou, nu prea e cazul. La jocul actual e foarte învechit totul. A, iar pariul maxim e foarte mic în comparație cu altele. Mie nu mi-a plăcut jocul.

Simboluri

Căpșuna plătește cel mai bine: miza x 5.000 când acoperă toată linia de plată. Interesant e că iei bani și dacă apare o singură căpșună! Restul simbolurilor sunt fructe de pădure: afine, coacăze, zmeură, mure și altele pe care nu le recunosc. Sau sunt aceleași dar desenate altfel.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul (simbolul cu cireșe) apare doar pe coloanele din mijloc și înlocuiește orice simbol. Scatter e șeptarul și, sinceră să fiu, nu prea înțeleg de ce e Scatter. Plățile se fac tot în funcție de linii, bonusuri nu dă… e Scatter doar cu numele.

Cum câștigi la Berry Berry Bonanza

Ce te ajută aici e faptul că liniile sunt Both Ways, merg în ambele direcții. Și Wild-ul apare relativ des.

Câștiguri mari ai când prinzi o linie cu 5 căpșuni. Cam atât. Nu m-am îmbogățit la jocul ăsta eu. E drept că până l-am testat acum nu îl mai jucasem, deci e posibil să nu fi avut eu noroc. Dar nici nu cred că o să-l mai joc.

👉Joacă BERRY BERRY BONANZA la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul BERRY BERRY BONANZA poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.