Pharaoh’s Treasure Deluxe

0

Pharaoh’s Treasure Deluxe ne duce aproape de comorile faraonilor. Plin de bonusuri și cu jackpot, slotul PlayTech e printre cele mai bune egiptene pe care le puteți juca.

 

Slot video: Pharaoh’s Treasure Deluxe

Furnizor: PlayTech

Tema: Egiptene

Format: 5 coloane – 3 linii

Linii de plată: 20

Cazinouri din România unde poate fi jucat: NetBet, Betano, Fortuna, Betfair

Sloturile egiptene sunt, ca popularitate în România, lângă cele cu fructe. Book of Ra, Book of Dead și toate jocurile care continuă aceste serii sunt extrem de cunoscute. Pharaoh’s Treasure nu e la nivelul lor de popularitate, dar eu cred că merită să fie. Din păcate e disponibil doar online, ceea ce cred că îl face mia puțin știut. Dar merită jucat. Atmosfera jocului e asemănătoare celor deja știute, dar bonusurile sunt mult mai bune și mai ofertante.

De fiecare dată, PlayTech vine cu bonusuri colosale, iar Pharaoh’s Treasure Deluxe nu face excepție. Cu rotiri gratuite unde simbolurile sunt eliminate pentru a rămâne doar 3-4 pe ecran, cu un mod bonus unde orice faci îți aduce bani cash, cu opțiunea de joc pentru high rolleri și cu un jackpot progresiv, slotul ăsta ar trebui să fie printre cele mai jucate. Recomand să-l încercați. Dă dependență.

Simboluri

Cel mai bun e simbolul Cleopatrei și plătește linia de 500 de ori. Mai ai alte simboluri bune tematice în Sfinx, crucifixul Ankh și zeul pisică, Bastet. Restul sunt cărți de joc, 10 – A.

Simbolurile speciale sunt Wild și Scatter. Wild-ul e logoul jocului și înlocuiește orice simbol; Scatter-ul e Tutankhamon, apare doar pe coloanele 1, 3 și 5 și declanșează un bonus la alegere (le descriu mai jos).

Cum câștigi la Pharaoh’s Treasure Deluxe

Fii foarte atent cu miza pentru că e genul de joc care te poate curăța. La PlayTech oricum ai câștiguri mari doar la bonusuri, iar cele din jocul obișnuit sunt cât să te țină la același nivel. Aici nu prea e cazul. Salvarea e cu Wild-ul care ajunge de obicei stivuit și poate crea niște câștiguri mari. În rest, bonusul face tot.

Câștiguri mari vin, cum spuneam, la bonusuri. Prinzi 3 Scatter-uri și ai de ales ce bonus vrei: Tomb of Tutankhamun sau Rotiri Gratuite.

La Tomb of Tutankhamun ești dus în mormântul faraonului și alegi ce simboluri vrei să întorci, fiecare aducându-ți direct o sumă de bani. Poți merge tot mai departe în acea secvență: după ce încasezi banii unei camere, dacă prinzi simbolul potrivit ești dus în următoarea cameră. Acest tip de bonus progresiv continuă până întorci simbolul de „Încasare”, care oprește bonusul, sau până ajungi la jackpot.

Rotirile Gratuite sunt 15 și nu pot fi redeclanșate. E posibil să nu câștigi în primele 3-4 runde, dar la final te vei umple de bani. Odată la 2 rotiri, un simbol este eliminat din bonus. Astfel, ajungi ca la ultimele 2-3 rotiri să ai doar 4 simboluri disponibile pe ecran, la care e imposibil să nu ajungi la câștiguri uriașe.

Și aici poți ajunge în Camera Sarcofagului, dacă ai simbolurile potrivite, iar acolo iei sume foarte mari de bani sau chiar Jackpotul!

Nu în ultimul rând, Pharaoh’s Treasure Deluxe are opțiunea de high-roller, numită Power Play. Aici, simbolul special cu logoul jocului se poate transforma, la întâmplare, în Wild, Multiplicator sau bani cash. Tu va trebui să alegi când activezi modul Power Play dacă vrei miza x10 sau x20. Practic, dacă miza ta este de 1 leu pe rotire, aici vei miza în total 10 sau 20 de lei (în funcție de ce alegi) pe parcursul a 5 rotiri. Modul x10 îți aduce simbolurile bonus doar pe prima coloană; cel x20 le aduce pe primele 3 coloane, cu șanse mai mari și mai multe de câștig.

👉Joacă PHARAOH’S TREASURE DELUXE la NetBet și primești Bonus de 100% până la 2.000 de Lei și 300 Rotiri Gratuite la prima depunere dacă deschizi contul prin acest link 👈

Unde poate fi jucat și ce Bonusuri primești

Jocul PHARAOH’S TREASURE DELUXE poate fi jucat până sar banii din el la cazinourile online din lista de mai jos. Trebuie să reții că toate cazinourile recomandate sunt licențiate în România și vei juca 100% legal și în siguranță, dar mai mult decât atât, trebuie neapărat să ai în vedere BONUSURILE oferite de fiecare în parte la prima depunere, pentru toți jucătorii care deschid conturi noi!

CAZINOBONUS
DISPONIBIL
BETANO500 RONDeschide Cont
NETBET2000 RONDeschide Cont
FORTUNA2000 RONDeschide Cont
BETFAIR
1000 RONDeschide Cont

TOP BONUSURI CASE DE PARIURI ONLINE


Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 500 RON
Bonus 300 RON
MAXBET
Bonus 777 RON

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.